KOH OOK VOOR JE BODY

Jullie zijn vast bekend met al het moois van Koh voor je nagels, handen en voeten. Maar weet je dat Koh ook een geweldige body-line heeft?

Mooie Koh filosofie:
‘KOH heeft zich laten inspireren door de ongelofelijke rijkdom van de Japanse levenswijze en rituelen. De KOH filosofie gaat uit van de mens als geheel, waarbij lichaam en geest nauw met elkaar in verbinding staan. Ware schoonheid is complete harmonie tussen lichaam en ziel. Het uiterlijke voorkomen weerspiegelt onze innerlijke gevoelens. Positief voelen en denken, een zelfverzekerde uitstraling en gezondheid bereiken deze geestelijke verrijking’.

Ik heb onlangs kennis gemaakt met de Koh Body Skin Sensation en Body Oil Sensation. Wat een zalige producten en die geur! De producten zijn een aanwinst voor elke badkamer en mooi om cadeau te geven en te krijgen.

KOH BODY MIST01

Koh Body Skin Sensation: deze olie heeft de zalige zoete cherry bloesem geur en blijft uren hangen. Met de spray breng je een dun laagje op je lichaam aan en masseert het dan licht in. Je huid voelt meteen zacht aan alsof je een zijden laagje opbrengt. Zalig als je kleding/pyama na uren nog die zachte geur heeft.

KOH BODY OIL04

Voor extra hydratatie is er de KOH Body Oil Sensation. Deze bijzondere kaars bestaat uit een samenstelling van 100% natuurlijke oliën en plantaardige extracten. Deze warme olie neemt de huid beter op en heeft een extra intensieve werking. De niet vette body olie zorgt voor een optimale hydratatie, bescherming en een snel herstel van de huid.

KOH BODY OIL01

Door het koord aan te steken en een kwartiertje te laten branden komt de geweldige geur vrij en wordt de olie vloeibaar. De vlam wordt het best gedoofd om het deksel er even op te doen. De olie breng je daarna warm op je huid aan. Smeer de olie 2 tot 3 keer in de week in, voor extra verzorging en hydratatie.

Nieuwtje: erg fijn om te weten dat Koh de geweldig zalige geur in het voorjaar lanceert als parfum! Wij houden je natuurlijk op de hoogte.

De Koh producten zijn online en in verschillende filialen van de Bijenkorf te koop.

Koh: Ware schoonheid is complete harmonie tussen lichaam en ziel.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *