TRAVEL BEAUTIES

Ga je een weekendje weg of heerlijk met vakantie dan neem je deze drie handige beauties mee! 

Met deze kleine hand cleansing gels van Merci Handy (€3,01) in 7 geuren kan je op ieder moment je handen reinigen, verfrissen en hydrateren. Of je nu in auto, trein of het vliegtuig zit. De hand cleansing gels bevatten blauwe pareltjes met verzachtende bestandsdelen en vitamine E, dus drogen je handen niet uit. De blauwe Coco Rico zit in mijn tas en ruikt heerlijk naar kokosnoot.

Is je gezicht toe aan een beetje verfrissing en hydratatie? De refreshing face mists  van Merci Handy (€4,31) in drie geuren zijn hiervoor dé oplossing! Heel fijn voor in het vliegtuig, op het strand maar ook ideaal als finishing spray over je make-up. De oranje Sunshine verfrist en ruikt fijn naar zomer! Oh ja, het Franse Merci handy is o.a. bij Douglas te koop.

Met de Original MakeUp Eraser (bij Douglas vanaf €8,96) verwijder je heel handig je make-up zonder chemicaliën. Je hebt dus geen gezichtsreiniging en oog make-up remover meer nodig om je make-up en mascara te verwijderen, alleen warm water. En is je gezicht make-up vrij? Gebruik dan de achterkant van het doekje om je huid licht te exfoliëren. Even wassen en de MakeUp Eraser is weer good to go! Fijn om te weten dat dit handdoekje is gemaakt van 100% polyester, herbruikbaar is en zeker 1000! wasbeurten meegaat. En dat is ook het enige dat ik een beetje onhandig vind, dat je het doekje dagelijks na gebruik in de wasmachine moet stoppen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *