NIEUWE KOH FLAGSHIP STORE

Sinds deze week kan je voor al je Koh producten en behandelingen terecht in de nieuwe Koh Cosmetics Flagship Store in de Bijenkorf Rotterdam. Wij waren deze week uitgenodigd voor de feestelijke opening en wat is het mooi geworden. Zoals je hier al hebt kunnen lezen, zijn we fan van de body producten (die geur!) van Koh. Maar natuurlijk heeft Koh ook alle producten om je handen (en voeten) tot in de puntjes te verzorgen.

Tijdens de opening heb ik kennis gemaakt met de Calcium Nail Whitener. De glossy lak intensiveert de natuurlijke kleur van je nagel en het toegevoegde calcium werkt verstevigend en zorgt voor een optimale flexibiliteit. Het maakt je nagels nog rozer, het witte randje nog witter en geeft je nagels een mooie glans, wat een topproduct! De Calcium Nail Whitener kan dagelijks, maar de lak blijft dagen mooi en laat zuurstof door, in een dun laagje worden aangebracht en droogt binnen een minuut.

KOH-Verzorging-Calcium_Nail_Whitener

De Koh meiden gaven ook nog een paar goede tips:
– Vijl wekelijks je nagels om splijten te voorkomen, ook al is je nagel niet lang;
– Gebruik altijd een glasvijl, deze is beter dan een houten vijl, want voorkomt scheurtjes en ribbeltjes;
– Je nagelriemen soepel houden en ze wekelijks terugduwen, zodat je het witte halve maandje goed kan zien en je nagels beter groeien en eventuele ribbeltjes op je nagels worden voorkomen;
– Dagelijks je nagelriemen met een olie of daarvoor bestemd product, zoals de handige Koh Nourishing Cuticle Brush ‘pen’, masseren. Is goed voor de doorbloeding en gezonde nagels;
– Gebruik een glansvijl met 3 stappen maar 1 keer per maand, anders haal je te veel van je nageloppervlak weg. De minst ruwe kant, die de glans geeft, mag wel 1 keer per week worden gebruikt.

Koh Flagship Store, De Bijenkorf Rotterdam (begane grond), Coolsingel 105
kohcosmetics

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *