LIP NEWS

Tijdens mijn zoektocht naar lekkere lipbalms en glossjes ben ik toch weer twee van zulke fijne beauty merken tegengekomen: Jane Iredale en ILIA Beauty.  Zoals je weet moet mijn lipverzorging naast verzorgen ook nog eens lekker ruiken, smaken, er mooi uitzien (het oog wil natuurlijk ook wel wat) én voldoende gloss geven. En daaraan voldoen ze gelukkig :). 

De producten van het cosmeticalabel ILIA Beauty, opgericht door de Canadese Sasha, bestaan voor 85% uit gecertificeerde organische ingrediënten. Alleen de meest hoogwaardige natuurlijke ingrediënten worden gebruikt om de langhoudende kleuren en voedende werking van de bestanddelen te garanderen. De luxe, zwaardere hulsen van de lipproducten zijn gemaakt van gerecycled aluminium. De lipbalms smaken en ruiken lekker, blijven lang op je lippen zitten en maken ze heel zacht. De Balmy Nights, ruikt niet echt, maar exfolieert wel heel zacht je lippen en maakt ze daardoor nog zachter. De Balmy Days, is zacht en verzorgt intens. De Lip Conditioners zijn licht van kleur, maar prettig aanwezig en hebben ook de leukste namen als ‘Bang Bang, Lust for Life en Nobody’s Baby’. ‘These Days’ is mijn favoriet. De ILIA lipbalms kosten € 28.

 

Jane Iredale bracht als eerste in de cosmeticabranche een volledige make-uplijn op basis van mineralen op de markt. De producten zijn 100% natuurlijk, mineraal en verrijkt met actieve ingrediënten. De mooie Lipdrink lipbalms, met én zonder licht kleurtje, maken je lippen lekker zacht, smaken en ruiken heerlijk en hebben een SPF 15. Mijn favoriete Lipdrink is de nude ‘Buff’. De Jane Iredale Lipdrinks zijn voor € 16,50 te koop.

554090
Jane Iredale Lipdrink ‘Buff’

Er zijn dus weer wat heerlijke lipbalms aan mijn stock toegevoegd :). 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *