ALGENIST ALL ABOUT ANTI-AGING

Een team van biotechnologische wetenschappers uit San Francisco ontdekte een paar jaar geleden bij toeval alguronzuur tijdens hun onderzoek naar duurzame energie oplossingen op basis van Microalgae. Microalgen staan erom bekend dat ze niet alleen overleven, maar ook groeien en sterker worden onder de zwaarst mogelijke condities. Het bestanddeel dat hiervoor zorgt, alguronzuur, biedt onder meer wetenschappelijk onderzochte en bewezen anti-aging voordelen voor de huid op gebied van stevigheid en bevorderen een egale teint. Na de ontdekking van alguronzuur bestudeerden de wetenschappers en onderzoekers achter Algenist duizenden microalg-soorten om nog een revolutionaire ontdekking te doen: Microalgae oil. Algenist Microalgae oil is rijk aan omega 9, fytosterolen, tocoferolen en tocotrienolen (vitamine E). Het houdt bovendien vocht tot 5 keer langer vast in de huid.

In de GENIUS Ultimate Anti-Ageing collectie worden alguronzuur en Microalgae ingezet voor een gezonde, stralende en jeugdig ogende huid.

Genius_Cleanser_High_Res

GENIUS Ultimate Anti-Aging Melting Cleanser, is een milde gel die tot een olie versmelt en alle sporen van make-up en onzuiverheden oplost zodra deze op de huid wordt aangebracht. Eenmaal vermengd met water wordt het een melk-achtige emulsie die de huid diep reinigt. Bosbes olie, avocado-olie en olijfolie verzachten en voeden de huid bovendien tijdens het reinigen (€30,-)

Genius_Serum_high_res_

GENIUS Ultimate Anti-Aging Vitamine C+ Serum; Alguronzuur bevordert de gladheid van de huid en Microalgae oil voedt, vult tekorten aan en zorgt voor een gladder ogende huid. Gecombineerd met een krachtige afgeleide van Vitamine C en plantencollageen, worden rimpels minder diep, huidverkleuringen minder zichtbaar en krijgen de helderheid en gloed van de huid een boost (€89,-)

Genius_Cream

GENIUS Ultimate Anti-Aging Cream; je huid wordt wordt steviger, gladder en zachter.  Alguronzuur, Microalgae oil en plantencollageen zijn verwerkt in een rijke, luxe formule die direct door de huid wordt geabsorbeerd. Resultaten zijn zichtbaar na 10 dagen en na 28 dagen is het effect optimaal (€89,-)

Genius_Eye_Cream_High_Res

GENIUS Ultimate Anti-Aging Eye Cream; de alguronzuur en de microalgae oil worden versterkt door plantencollageen en Perzisch zijdeboom extract (de zijdeboom is familie van de mimosa en acacia en geeft een liftend effect). De oogzone wordt gladder, het bovenste ooglid steviger en gelift, zodat lijnen en rimpels verminderen. De huidtextuur verbetert en vochtophopingen onder de ogen verminderen (€62,-)

Algenist is te koop bij skins cosmetics.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *