|

RELAX, MAX!

Wij vrouwen hebben het maar druk. We ‘moeten’ zoveel. Lieve vrouw of vriendin zijn, (sommigen van ons) een goede moeder zijn, het huishouden managen, sporten, sociale contacten onderhouden en ook nog een drukke baan hebben naast dit alles. Wanneer was het voor het laatst dat je echt een moment voor jezelf hebt genomen? Moet je erover nadenken? Veel te lang geleden dus. Ook bij Marvelousz.com hebben we af en toe het gevoel dat 24 uur niet genoeg is en werden wij door Dr. van den Hoog en FS agency uitgenodigd om in het Conservatorium Hotel in Amsterdam een zen moment te ervaren.

Dr.van den Hoog is al 80 jaar een household name in Nederland wanneer het over huidverzorging gaat. Met een Astir nominatie, (dit voor het masker met ingebouwde kwast), op hun cv en jarenlange ervaring zijn zij niet meer weg te denken uit de Nederlandse cosmetica industrie.

Wat je van binnen voelt straal je naar buiten toe uit. Bij Dr. van den Hoog weten ze dit maar al te goed en dus breidden ze hun heerlijke kant en klaar maskers uit met de Glamorous Goji Quinoa- (love that name) Smooth Shea butter Cupuacu– en Beauty Bamboo green mask. Dit zodat je je wekelijkse zen moment nog specialer kan maken.

Leg je telefoon weg, klap je laptop dicht en zoek een rustige plek op in huis. Zet een lekker muziekje op en relax even 15 minuten met een van deze heerlijke maskers van Dr. van den Hoog, was het daarna met lauwwarm water af en je bent weer helemaal opgeladen om de rest van de dag aan te kunnen.

IMG_4099

Wij kregen van Dr. van den Hoog en FS Agency een lesje mindfulness en yoga in het prachtige Conservatorium hotel.

11-16_DvdH KantEnKlaar_sachets_10 ml_SmoothShea 11-16_DvdH KantEnKlaar_sachets_10 ml_BeautyBamboo (2)11-16_DvdH KantEnKlaar_sachets_10 ml_GlamGoji 5

 

Smooth Shea Butter Cupuaçu masker: perfect voor de gevoelige en/of droge huid. Met vitamine A, B en C  van de Zuid Amerikaanse cupuacu vrucht om uitdroging van de huid tegen te gaan.

Beauty Bamboo Green Tea: beschermt de huid, hydraterende werking van green tea en shea butter om droogtelijntjes te voorkomen.

Glamorous Goji Quinoa: heerlijke scrub masker met de krachtige antioxidanten van goji bessen en voedend en herstellend effect van quinoa.

 

De maskers zijn te verkrijgen bij de drogist en kosten €2,29 per stuk.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *