CLARISONIC x KEITH HARING

We weten allemaal dat je gezicht reinigen een must is. Ook is bekend dat het reinigen met een apparaat zoals de Clarisonic je gezicht in 60 seconden 6 keer schoner maakt, zodat je verzorgingsproducten nog beter door je huid worden opgenomen. Maar wist je ook al dat Clarisonic voor de feestdagen voor een artistieke samenwerking met Keith Haring heeft gekozen? Die wil je toch hebben. 

Medeoprichter Dr. Robb Akridge spendeerde tien jaar van zijn leven aan onderzoek naar het hiv-virus en aids. Vandaar hun sympathie voor deze samenwerking en het uitdragen van Keith Haring’s kunst en boodschap over de hele wereld. “Voordat ik Clarisonic mee oprichtte heb ik tien jaar lang de wereld rondgereisd als hiv/aidsonderzoeker. Die ervaring heeft me voor altijd veranderd. Onze samenwerking met de Keith Haring Foundation rond de eindejaarsperiode betekent zoveel voor mij en iedereen hier bij Clarisonic. We zijn blij en vereerd om de kunst en boodschap van medeleven van Keith Haring wereldwijd te mogen uitdragen,” aldus Dr. Robb. 

De Love, Pop en Dance uitvoeringen zijn verpakt in een speciale geschenkdoos. Er zit ook een speciaal waterbestendig make-uptasje bij, met de Love-print aan de buitenzijde en de Dance-print op de voering. Naast het make-uptasje bevat de doos ook nog een gevoelige borstelkop, een verfrissende reinigingsgel (29,5 ml) en een universele pLink lader of USB-compatibele pLink lader.
De Clarisonic x Keith Haring Love, Pop en Dance kosten  € 149,00 en zijn exclusief verkrijgbaar via iciparisxl.nl.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *