KIND ON THE HAIR, CUTE ON THE WRIST

Tijdens het sporten, onder de douche, bij een bad hair day of gewoon volgens de laatste haartrend op de catwalks – een lage paardenstaart – hair ties je kan niet zonder. Maar dan wel dié bij het uittrekken geen haren meenemen, dié je geen hoofdhuid pijn bezorgen én zonder metalen stukje zodat je geen knik in je haar krijgt. Wl je je haar los? Deze leukerds van Popband London, The Rubz en invisibobble zijn ook erg fijn om je pols en zo raak je ze zeker niet kwijt 😉

Popband London maakt super zachte haarbandjes die je haar goed vasthouden en geen ‘deuk’ achterlaten als je ze uit je haar haalt. Ook beschadigen ze je haar niet en ze staan ook erg leuk om je pols, zonder deze af te knellen. Ze hebben ook Active haarbandjes speciaal ontwikkeld voor het sporten en andere activiteiten. Popbands zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren & designs – mijn favoriet zijn deze animal bandjes! – zodat ze altijd bij je outfit matchen.

Het Deense The Rubz heeft naast de geweldige rubberen armbanden ook mooie haarelastiekjes. Ze zitten niet te strak dus je kunt ze de hele dag dragen. De haarelastiekjes zijn versiert met Swarovski steentjes en hangertjes en een aanwinst bij je armcandy. Je koopt ze in een doosje met 5 haarbandjes, waarvan 2 siliconen bandjes.

invisibobble, the traceless hair ring, is een siliconen elastiekje dat goed blijft zitten. Doordat de invisibobble gedraaid is, is hij veel vriendelijker voor je haar dan een normaal elastiekje. De oneven druk die de spiraal op het haar zet, zorgt ervoor dat je haar goed vast zit, zonder dat het te strak zit en de invisibobble neemt geen water op, dus handig tijdens en na het zwemmen.

 

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

  1. Ow wat fijn om te weten dat deze er zijn, heb inderdaad vaak dat ik een bos haar uittrek met het elastiekje uit mijn haren halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *