Skin Fit Youth Boosters

Voelt jouw huid ook zo droog aan en is de glow ver te zoeken? Ik had het er met lieve Petra van Prestige Cosmetics Benelux over en zij stuurde me deze twee nieuwe boosters van Perris Swiss Laboratory op, die zij aan hun Skin Fit Youth lijn hebben toegevoegd. Als jij net ook je hand opstak dan is dit waarschijnlijk ook voor jouw huid dé oplossing. De Hydra Mineral Booster is puur vocht zodat je huid fijner aanvoelt, meer geplumpt is en er minder dof uitziet. En de Radiance Booster zorgt direct voor een stralende, heldere huid met een mooie glow.

Beide boosters bestaan voor 99% uit natuurlijke ingrediënten, zijn geschikt voor ieder huidtype en hebben een zachte rozengeur. Je gebruikt ze in de ochtend en/of avond of als een kuur als je huid daar behoefte aan heeft. Voor sneller aanbrengen mix je 2 à 3 druppels met je eigen dag/nachtverzorging in de palm van je hand. Of je brengt een paar druppels eerst op je gezicht aan, gevolgd door je andere verzorging (vermijd contact met je ogen).

Hydra Mineral Booster
De ‘blauwe’ booster geeft je huid 24 uur lang hydratatie. Het herstelt de revitalisatie en remineralisatie van de huid, zodat deze er minder dof uitziet. Verbetert het comfort en versterkt de huidbarrière. Bovendien zorgt de booster ervoor dat de verzorgingsproducten die erna worden gebruikt nog beter worden opgenomen.

Bamboo extract is rijk aan het mineraal silicium wat de stevigheid en elasticiteit van de huid verbetert. Calciumglycerofosfaat bestaat uit gelijke hoeveelheden calcium en fosfor en verbetert de huidconditie. Magnesiumgluconaat verzacht de huid en vermindert roodheid. Zwitserse sneeuw aloë verzacht en hydrateert de huid. Hyaluronzuur hydrateert en beschermt de huid en kan tot 1.000 keer zijn eigen gewicht in water dragen. Rozenwater geeft deze booster een heerlijke, zachte geur en werkt kalmerend.

Radiance Booster
Ook de ‘oranje’ Radiance booster hydrateert je huid 24 uur lang. Het serum zorgt direct voor een stralende huid en verbetert het comfort. De booster verheldert de teint en vermindert onregelmatigheden in de huidtextuur, met een gladdere huid als resultaat.

Super ox c terminalia ferdinandiana fruit extract (kakadu plum) is een super fruit met de hoogste bron aan vitamine C. Het bestrijdt oxidatieve stress en vermindert het verschijnen van rimpels en verbetert de helderheid van de huid. Tocotrienol micro emulsie behoort tot de vitamine E familie, is een krachtige antioxidant en beschermt tegen vrije radicalen. aa2g is een cosmetisch vitamine C derivaat, dat een krachtige bescherming tegen schadelijke factoren, zoals vervuiling en uv-straling biedt. Zwitserse sneeuw aloë verzacht en hydrateert de huid. Hyaluronzuur hydrateert en beschermt de huid en kan tot 1.000 keer zijn eigen gewicht in water dragen. Rozenwater geeft deze booster een heerlijke, zachte geur en werkt kalmerend.

Beide 30 ml boosters zijn voor €75 te koop bij luxe parfumerieën en Ici Paris XL. Alle Perris Swiss Laboratory producten zijn voor minimaal 95% samengesteld uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en Eco-gecertificeerd door Skin Eco. Daarnaast zijn de producten klinisch en dermatologisch getest en bevatten zij geen huidonvriendelijke ingrediënten zoals parabenen, fenoxyethanol, siliconen, paraffine en minerale oliën, waardoor het risico op een allergische reactie geminimaliseerd is.

Vergelijkbare berichten

8 reacties

  1. Klinkt goed, alleen ben ik meer van het snelle gemak en vind ik boosters, serums ed te veel moeite. Geef mij maar een crème of olie en klaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *