WANDERLUST

Op één van de meest waanzinnige locaties ever, de A’dam Toren in Amsterdam – 85 meter hoog, mooiste uitzicht over Amsterdam en over een paar weken kan je hier zelfs over de rand van de toren schommelen – vond vorige week de book launch plaats, uhm books launch, van de leuke Anne de Buck, je kent haar vast wel van Nederlands grootste travel & lifestyle blog yourlittleblackbook.me plaats.

IMG_3494

Anne brengt niet 1 maar 2 boeken tegelijk uit en wat een aanraders!

Wanderlust is de eerste lifestyle én travel style guide voor iedereen die van reizen houdt. Van het ontdekken van de laatste hotspots tot tips die jouw reis anders maken dan anders. Anne deelt haar persoonlijke tips en tricks om de wereld rond te reizen in stijl.

In De Amsterdam City Guide staan ruim 400 hotspots in Amsterdam, ze deelt haar favoriete adresjes; van de beste koffiebars tot concept stores en restaurants tot een bucketlist vol leuke dingen om te doen. Heel handig er staan ook 6 wijken met handige wandelroutes, 11 lijstjes met adressen op thema, geen tourist traps, maar alleen lokale favorieten en tips voor 24, 48 of 72 uur in Amsterdam in. Bijna iedere week wordt Anne wakker in een andere stad om city guides te maken, maar haar hometown Amsterdam blijft toch altijd haar grote liefde.

Op Your Little Black Book deelt deze citygirl sinds 2012 dagelijks haar leukste ontdekkingen en reisvideo’s en geeft ze reistips, waar je lekker kan eten, de hotspots en lifestyle trends voor iedereen met Wanderlust.

Bestel Wanderlust en De Amsterdam City Guide via Terra.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *