THE POWER OF PLANTS

Heeft je huid met dit koude weer wat extra’s nodig, maar dan wel zo natuurlijk en betaalbaar mogelijk? Dan zijn de Botanics van het Engelse Boots ook echt wat voor jou! En die Body Butter is echt één van de LEKKERSTE ruikende beauties ooit! 

Voor de ontwikkeling van Botanics werkt boots samen met Royal Botanic Gardens Kew in Londen, echte plantenexperts. Hun plantenextracten zijn van de hoogste kwaliteit, werken echt  en zijn duurzaam. Of je je huid nu wil voeden, verzorgen of kalmeren, er is een plantenextract voor elk huidtype. En alle producten bevatten géén parabenen, sulfaten, minerale oliën of paraffine was. Niets is getest op dieren en de verpakkingen kunnen worden gerecycled.

De 100% Organic Facial Oil (€13,45) gebruik je in de avond – kan ook s’ morgens, maar dan vind ik deze olie iets te lang blijven plakken, behalve als ik niet snel de deur uit hoef en thuis werk. Deze gezichtsolie bevat o.a. rozenbottelolie wat van nature rijk aan omega 3 en 6 is, voedt en j huid krijgt meteen een natuurlijke glans.

En dan die zachte, hydraterende HEERLIJK ruikende body butter (€10,95) met oranje bloesem. Alleen al van deze geur Mediterrannean Eden (die naam!) body butter word je vrolijk en kan je de hele dag aan. De boter maakt je huid ook nog een lekker zacht en trekt snel in, dus een droge, trekkerige huid is verleden tijd. Maar echt die geur!

De Radiant Youth Refining Microdermabrasion Polish (€12,95) maakt je huid één keer per week super zacht en glanzend. Verwijdert dode huidcellen en de fijne korrelige scrub bevat extract van de Ginkgo plant, die boordevol zit met antioxidanten. Dus hello Radiant Youth!

Ik ben ook erg benieuwd naar de All Bright Eye Roll-On (€10,95) met hibiscus; een verfrissende ooggel met verkoelend balletje dat wallen en donkere kringen verminderd. De producten bestel je via Boots en ik zag fijne kortingen (2e product halve prijs) en aanbiedingen op de site 🙂 (Tijdelijk zijn de verzendkosten €3,95 en alle bestellingen boven de €25,- worden gratis (binnen Nederland) bij je thuisbezorgd). Laat je me even weten wat jij hebt besteld en wat jouw ervaringen met de Botanics van Boots zijn?

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *