ROTTERDAMSE BEAUTY

Een paar weken geleden deelde de leuke & beauty-gekke 😉 Liselotte van het PR Meisje haar lekkerste adresjes hier met ons om te ontbijten en te lunchen. Nu blijkt Rotterdam ook nog eens fijne beauty stad te zijn en deelt ze graag haar favoriete beauty adresjes.

Als PR adviseur bij een Amsterdams PR bureau werkte ik meerendeel van mijn werkwerk voor een groot cosmetica bedrijf. Van lipgloss tot anti aging crème, ik heb overal een pressrelease voor geschreven. En omdat ik natuurlijk alles zelf uitprobeerde weet ik inmiddels meer over shampoo’s en creme’tjes dan soms goed voor mij is. Mijn interesse in beauty producten en behandelingen is hierdoor misschien wel abnormaal groot. Ik deel graag mijn 5 beauty adresjes die ik bijna allemaal maandelijks bezoek met jullie. Heel eerlijk, ik zou ook naar 1 plek kunnen gaan en daar alles laten doen maar, hey waarom makkelijk doen als het ook moeilijk kan?! En ik ben nou eenmaal heel kritisch en dus heb ik voor alles een andere specialist gevonden.

Had ik 3 jaar geleden nooit nagellak op, nu kan ik niet meer zonder de OPI Gelpolish bij Diabella Beauty Care (Botersloot 56A). Ik ben wat betreft zelf nagellak op doen wat lui en nu weet ik zeker dat mijn nagels er voor ruim 3 weken netjes uitzien.

Ik ben van nature blond maar ik help moeder natuur graag een handje. Ooit kwam ik met haar tot bijna aan mijn middel binnen bij Salon Backstage (Binnenrotte 121), mochten echt alleen de puntjes geknipt worden en gingen er 120 folies aan high light in. Inmiddels ben ik fervent aanhanger van de long bob en balayage trend. Bij mijn haar – fijn maar heel veel – valt en staat het met of het goed geknipt is. Eveline is dan ook de enige die de schaar erin mag zetten. Was ze begin dit jaar, door een beenbreuk, voor 6 maanden uit de roulatie, ik heb toen ook 6 maanden niks aan mijn haar laten doen. I have to trust you, like I trust my eyebrow lady!

Over wenkbrauwen gesproken, daar ben ik helemaal een geval apart in. Kan mijn haar niet blond genoeg zijn, mijn wenkbrauwen moeten zo dik en donker mogelijk. Bij Soap Treatment Store (Meent 17A)  heb ik eindelijk iemand gevonden die net zo gek is met wenkbrauwen als ik, namelijk Natascha.

Deze zomer leerde ik Danielle van Saron Lashes and Brows (Noordsingel 33B) kennen. Ik had eigenlijk nooit zo nagedacht over wimper extensions want met een flinke lik Chanel mascara kwam ik al een heel eind. En iedereen wist altijd spookverhalen te vertellen dat je na extensions geen wimpers meer over had. Ik ben gek op nieuwe beauty behandelingen uitproberen dus was heel makkelijk te overtuigen. Na 3 uur lang met mijn ogen dicht liggen was ‘I woke up like this’ ook eens echt waar. Hallo open blik zonder er enige moeite voor hoeven te doen in de ochtend.

Zitten mijn haren en wimpers netjes in de krul, hebben mijn nagels weer een mooi glimmend lakje en zijn mijn wenkbrauwen weer goed strak geëpileerd, dan heb ik soms nog wel eens tijd en geld over voor een fijne facial. Ik gebruik zelf altijd de producten van Dermalogica voor het verzorgen van mijn huid en laat daarom graag bij Skin by Dermalogica (Haagseveer 120)  in de salon mijn huid hier mee behandelen. Het havermout masker is heerlijk kalmerend, al ruik ik daarna nog de hele dag naar Brinta pap, maar als het voor een goed doel is hoor je mij niet klagen hoor…

By: Liselotte

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *