PERFORMANCE IN A BOTTLE

Kennen jullie de geweldige ampullen, ‘performance in a bottle’, van Babor al? Een glazen flesje geheel gevuld met 2 milliliter hightech werkstoffen. De kleine ampulflesjes bevatten werkzame ingrediënten en zorgen als kuur van een week voor een snel resultaat. De gelimiteerde 2015 editie van de ampullen van Babor Laboratoria zijn een echte aanrader voor thuis in de badkamer. Deze vijf werkstofkuren zijn afgestemd op de verschillende huidbehoeften.

BABOR_Fluid-Limited-Edition-2015_Moisture

De dorstlesser: Moisture bevat 4 x Hydra Plus Active Fluid: het werkstofconcentraat hydrateert de huid op intensieve wijze dankzij hyaluronzuur en 3 x Algae Active Fluid: het concentraat met plankton-algen-extracten verzorgt de huid met puur vocht en vitaliseert met mineralen (€ 19,50)

BABOR_Fluid-Limited-Edition-2015_Anti-Stress

De time-out: Anti Stress bevat 5 x Stop Stress Fluid: wilde indigo laat de huid in stresssituaties minder gevoelig reageren en vermindert roodkleuringen en irritaties en 2 x New Skin Fluid: het lipiden-repair-complex regenereert de lipidenmatrix op snelle en effectieve wijze en versterkt zo de huidbeschermingsbarrière (€ 24,50)

BABOR_Fluid-Limited-Edition-2015_Multi-Vitamin

De vitaminebom: Multi Vitamin bevat 3 x Revitalizing Oxygen Fluid: ingekapseld zuurstof vitaliseert en activeert de celstofwisseling en 4 x Multi Active Vitamin Fluid: een vitaminecocktail die de huid uitgebreid verzorgt en haar helpt zich te herstellen (€ 20,50)

BABOR_Fluid-Limited-Edition-2015_Vitality

De frisheidskick: Vitality bevat 5 x Triple Booster Fluid: Epocyl 2.0 “reboost“ de voor de jeugdige uitstraling verantwoordelijke huidfuncties met drievoudig effect: de barrièrefunctie, de huidvernieuwing en de vochtopslag en 2 x Collagen Booster Fluid: een specifiek tripeptide activeert de huideigen collageensynthese. Polysacchariden leggen zich als een verstrakkend net op de huid (€ 30,50)

BABOR_Fluid-Limited-Edition-2015_Lifting

De tijdreis: Lifting bevat 2 x Collagen Booster Fluid: een specifiek tripeptide activeert de huideigen collageensynthese. Polysacchariden leggen zich als een verstrakkend net op de huid, 4 x 3D Lifting Fluid: werkt drievoudig tegen de tekenen van de tijd: rimpeltjes worden verminderd, het weefsel wordt verstrakt en de contouren worden verstevigd en 1 x Lift Express Fluid: een neuro-receptor peptide vermindert zichtbaar de rimpeldiepte van rimpels. Een hoogwaardige polymeermatrix in combinatie met een micro rode algenextract maakt rimpels met een onmiddellijk effect glad en beschermt tegen vochtverlies (€ 31,50)

Deze vijf werkstofkuren zijn te bestellen via nl.babor.com.

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *