SMILE NINE

Witte, schone tanden door een natuurlijk zwart poeder? Ja, daar waren Patti en ik wel heel nieuwsgierig naar. Dus hebben we de afgelopen 1,5 week met dit zwarte poeder gepoetst. Wat het is en hoe en of het echt werkt? ?

Smile Nine
Witte tanden, wie wil ze niet? Maar bleken, met chemische troep, is niet goed voor je (tanden). Dus dit natuurlijke poeder, ja dat wilden we wel proberen, zeker omdat het ook geschikt is voor gevoelige tanden. Smile Nine wordt gemaakt van actieve houtskoolpoeder uit 100% biologisch geteelde kokosnootschillen. Na behandeling worden de kokosnootschillen schillen extra gefilterd en een zwart poeder blijft over. Dit poeder verwijdert vlekken en verkleuringen van je tanden zonder bleekstoffen of andere schadelijke chemische ingrediënten. En natuurlijk is het dierproefvrij. Met 1 potje van €34,95 kun je ongeveer 120 keer poetsen. En Smile Nine garandeert geen resultaat = geld terug.

Hoe te gebruiken?
1 Maak je tandenborstel nat en dip deze in het poeder (beetje lastig te zien of er wat aan het borsteltje zit omdat het poeder en de haartjes van de tandenborstel zwart zijn). Je hebt overigens maar een klein beetje nodig.
2 Poets je tanden 2 minuten door roterende bewegingen te maken.
3 Spuug het poeder uit en laat het restant nog enkele minuten inwerken.
4 Spoel je mond goed na met water en SMILE ?

Bamboe tandenborstel
Bij elk potje Smile Nine krijg je een bamboe tandenborstel. Met extra zachte haartjes waardoor de zwarte poeder nog beter over je tanden wordt verspreid.Wat vinden wij ervan?
Patti: “Na 1,5 week poetsen met Smile Nine kan ik er het volgende over zeggen: m’n tanden voelen lekker glad aan, net zoals wanneer ik een bezoekje aan de mondhygiëniste heb gebracht. Ik heb zeker het idee dat m’n tanden wat witter zijn geworden. Dat levert ook meer kleurverschil op tussen je tanden en witte vullingen dus daar moet je wel een beetje mee oppassen. Het enige nadeel wat mij betreft is dat de wasbak en de spiegel elke dag onder de zwarte spetters zitten maar verder alleen maar voordelen.”

Zelf merkte ik al na de 1e keer gebruik, dat mijn gebit helemaal schoon en glad is, heerlijk! Of mijn tanden witter zijn? Ja, dat idee heb ik wel, ze zijn (gelukkig) nooit echt heel gekleurd, maar ik heb wel het idee dat ze nog witter zijn geworden. Ik had gedacht dat het poeder naar kokos zou smaken, maar het smaakt eigenlijk nergens naar. Dus een frisse smaak na het poetsen krijg je er ook niet van. Ik poets voor de zekerheid -vanwege mijn gevoelige tanden- 1 keer per dag met Smile Nine en 1 keer met een tandpasta voor gevoelige tanden. Vind het heel fijn dat dit poeder ook bij gevoelige tanden gebruikt kan worden, het op een natuurlijke manier reinigt en zelfs je tanden witter maakt. Ik zie, behalve de zwarte wastafel ook alleen maar voordelen. Ben benieuwd wat mijn tandarts ervan vindt ?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *