MARR. COSMETICS

Een paar weken geleden maakte ik via Petra @Prestige Cosmetics Benelux kennis met MARR. Cosmetics. Een gaaf, natuurlijk merk wat zij ook aan haar portefeuille heeft toegevoegd. “Nu weken zelf de Grow Oil gebruikt en ik zie echt het verschil! Ik ben fan! Super blij mee.” Natuurlijk wilde ik (en jij vast ook) meer weten over deze 100% natuurlijke, vegan en dierproefvrije wimper-en wenkbrauwproducten. So here we go…

The Story Of
De Nederlandse onderneemster in hart en nieren Marjolein Verhart (29) ontwikkelde haar eigen, 100% natuurlijke, vegan en dierproefvrije succesvolle wimper-en wenkbrauwproducten. Het verhaal leest als een sprookje, van het waxen van wenkbrauwen tussen de bedrijven door, binnen drie jaar naar een goedlopende cosmeticalijn én haar eigen salon.
Toen de ondernemende Marjolein jong was, verkocht ze bloemstukjes in de buurt, een paar jaar later had ze een bijbaantje bij een zonnestudio. “Zodra de klanten onder de zonnebank lagen, had ik even niks te doen. Het leek me leuk om in die tijd wenkbrauwen te waxen. Kon ik mooi wat extra geld verdienen.’’ Zo begon ze, gewapend met een pot hete hars, op een krukje naast de toonbank. Thuis zocht ze naar proefkonijnen, ze oefende op haar moeder en zus, een veilige zet omdat ze namelijk helemaal geen ervaring had. Binnen de kortste keren heeft Marjolein het hartstikke druk. “Wie in Zwijndrecht haar wenkbrauwen wilde doen, moest daarvoor naar Rotterdam. Voor ik het wist kwamen ze allemaal naar mij toe”. Maar zelfs met een studie en inmiddels twee baantjes kriebelde het nog. Als klanten bij haar informeren hoe ze vollere wenkbrauwen en wimpers kunnen krijgen, begint ze haar eigen serum te ontwikkelen. Ze stelt zelf een product samen op basis van natuurlijke oliën en dat werkt super goed. Na haar studie opende Marjolein haar eigen salon -The Brow Specialist- en besluit het wonderserum verder uit te werken. “Ik ben naar een lab gegaan en samen met hen heb ik een nieuwe formule ontwikkeld. Omdat mijn klanten zo enthousiast waren, wilde ik meer. Ik bracht ook andere producten uit en zo ontstond MARR. Cosmetics.’’

Grow Oil
Het star product en waar eigenlijk alles om draait en wat na 6-8 weken resultaat geeft, is de MARR. Grow Oil (€39,95). Deze natuurlijke olie stimuleert de haargroei van je wimpers en wenkbrauwen, conditioneert, versterkt en herstelt. Resultaat: vollere wimpers en wenkbrauwen.
Gebruik: Je brengt ’s avonds na het reinigen de Grow Oil aan op je wimpers en wenkbrauwen en laat de olie de hele nacht inwerken. Houd dit minimaal 6 tot 8 weken vol voor het beste resultaat. Ik ga gestaag door 😉
Castorolie’s hoge gehalte aan ricinolzuur maakt het de perfecte olie voor het versnellen van de haargroei en het herstellen van beschadigde haarzakjes. Deze ricinusolie is koudgeperst en biologisch gecertificeerd om ervoor te zorgen dat het al zijn geweldige eigenschappen behoudt. Borage olie bevat niet alleen omega-6-vetzuren die de haargroei bevordert, het heeft ook krachtige ontstekingsremmende eigenschappen. Deze olie is afkomstig van de Mediterrane bernagie plant, ook wel bekend als komkommerkruid met blauwe sterachtige bloemen, is biologisch en koudgeperst. Vitamine E is een natuurlijke antioxidant. Het creëert een beschermende barrière om ervoor te zorgen dat de Grow Oil al zijn heilzame eigenschappen in de loop van de tijd behoudt. Zonnebloemolie, is ook koudgeperst en biologisch om de hoogste kwaliteit te garanderen. Deze olie helpt het dunner wordend haar te verminderen.

Brows To Stay
Dit te leuke, hebberigmakende blikje wil jij toch ook? Je creëert in een handomdraai strakke en volle wenkbrauwen, zowel vol en fluffy tot glad en gepolijst. Geïnspireerd door een eeuwenoud Hollywood geheim waarbij zeep wordt gebruikt om je wenkbrauwen te fixeren en te perfectioneren. Tegelijkertijd worden je wenkbrauwen verzorgt zonder ze plakkerig te maken. De soap is kleurloos en geschikt voor alle wenkbrauwtinten.
Gebruik: Je maakt het borsteltje een klein beetje nat en wrijft door de soap. Breng aan in je wenkbrauwen en kam ze in de gewenste richting. Brows To Stay (€22,95) laat geen restjes achter en zorgt ervoor dat je gestylde wenkbrauwen de hele dag perfect blijven zitten.

Naast deze twee toppers heeft MARR. Cosmetics ook nog de My perfect Brow Pencil in Ash Blonde en Ash Brown dat meer definitie en vorm aan je wenkbrauwen geeft en ook de lege plekjes opvult. De Clear Gel, een transparante gel die de haartjes van je wenkbrauwen goed in model houdt en verzorgt. En de duurzame Makeup Remover Pads die je make-up volledig, zelfs waterproof, verwijderen door alleen gebruik te maken van water en de pads. Ze zijn uitwasbaar, gaan lang mee en zijn goed voor het milieu.

MARR. Cosmetics is o.a. online verkrijgbaar en vanaf 18 oktober ook bij ICI Paris XL.

Vergelijkbare berichten

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *