DE ONTMOETINGSPLEK VOOR INTERIEUR LOVERS

Save the date! Vanaf 22 augustus is The Loft weer open! The Loft is een adembenemend ingericht Amsterdams appartement waar je je kunt vergapen aan alles wat er nieuw is op het gebied van interieur, lifestyle en design. Alles wat je ziet, is met zorg op elkaar afgestemd en te koop.

The Loft is dé plek waar creatieven, interieur lovers, stylisten en architecten elkaar ontmoeten om inspiratie op te doen, door de ruimte, de objecten en elkaar. Dit is waar  de toon voor het komende seizoen wordt gezet. Je kan hier een kop koffie drinken, door boeken bladeren en eindeloos fantaseren over hoe de inrichting van jouw droomhuis er uit moet zien. The Loft is ingericht met merken die elkaar versterken, wat een mix oplevert van exclusieve design meubels, vintage accessoires en kunst.

Alles in The Loft is met zorg uitgezocht. Founder van The Loft Kassandra Schreuder: ‘Een interieur wordt interessant als het echt gaat leven. Als je tegenstellingen opzoekt en verschillende lagen aanbrengt. Het is een gestaag proces van verzamelen. Met The Loft willen we vooral laten zien wat er gebeurt als je heel uiteenlopende merken en objecten met elkaar combineert in één interieur.

The Loft is geopend vanaf 22 augustus t/m 6 september en vindt plaats in het Cristofori gebouw op de Prinsengracht 583-V Amsterdam en van dinsdag tot en met zondag geopend van 10:00 – 18:00 en op zondag van 12:00 – 18:00 uur. Kijk voor meer info en inspirratie op www.entertheloft.com.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *