HE & SHE NUMBER ONE

Ben je nog op zoek naar een kerstcadeautje voor jezelf of een ander? De twee nieuwe geuren van WE Fashion zijn zóo lekker! Onder het mom ‘opposites attract’ lanceert WE Fashion haar eerste geuren: WE He & She Number One. De geuren zijn volgens het eeuwenoude principe van Yin & Yang ontwikkeld. Een krachtige en kruidige eau de toilette voor hem en een zacht romantisch eau de parfum voor haar. Ik moet bekennen dat ik beide geuren in de leuke flesjes gebruik, dus wat mij betreft is He Number One zeker een unisex geur ;). Ben benieuwd wat jullie vinden.

WE NUMBER ONE HE & SHE_HE

HE NUMBER ONE

‘Spice meets freshness in He Number One. De geur voor hem opent krachtig met bergamot en een hint punchy pink pepper, maar is ook sportief door een frisse mix van citroen en pompelmoes. Kruidige nootmuskaat, sensuele patchoeli en warm sandelhout balanceren de geur met een licht zoete vleug van paarse roos’.

WE NUMBER ONE HE & SHE_SHE

SHE NUMBER ONE

‘De lichte romantische geur opent met een verfrissende golf van citroen en groene munt. Dan volgt een vrouwelijk hart van witte bloemen en zomerjasmijn met de sensuele touch van ylang ylang. She Number One bereikt haar hoogtepunt in de basis met het verleidelijke aroma van ontwapenende Braziliaanse rozen’.

WE Number One He & She is voor € 24,99 verkrijgbaar bij WE Fashion stores en via wefashion.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *