MAKE EVERYDAY DAY FEEL LIKE FRIDAY

Je hebt een favoriete mascara maar je vindt het borsteltje niet fijn. Of je hebt eindelijk de perfecte mascara voor jouw wimpers gevonden, gaat ie uit het assortiment! Herkenbaar? Deze problemen heb je per 1 mei 2016 niet meer, want vanaf dan neem je het FRIDAY Mascara Abonnement. De mascara’s en de borsteltjes zijn een aanrader (je kan er natuurlijk ook 2 gebruiken, bijv. volume en krul!), so mark your Calendar!

Het nieuwe Nederlandse Friday zorgt ervoor dat jouw favoriete mascara met het door jou zelf gekozen, persoonlijke borsteltje iedere keer in jouw brievenbus valt. Je betaalt per keer en niet vooraf. Iets om naar uit te kijken en dus voortaan altijd verse mascara. Bij een FRIDAYmascara.com abonnement kun je kiezen uit zes verschillende soorten mascara’s en 8 fantastische borsteltjes. De mascara’s zijn ontwikkeld in Europese laboratoria en getest door Make-up professionals. Met het abonnement van FRIDAY ontvang je niet alleen je favoriete mascara en het borsteltje van jouw keuze, maar ook altijd iets extra’s; namelijk het vrijdag gevoel. The FRIDAY experience is een re-usable design verpakking met je mascara en een verrassing!

serie front

 

WHAT’S YOUR TYPE (OF MASCARA)?
• OOPS !! Volume: Niet te veel drama, gewoon precies genoeg volume
• I WANT MORE … Extreme Volume: Mega volume waar niemand omheen kan
• YOU’RE ON … Curling: Eindeloos gekrulde wimpers
• LOVE ME NOW !! Define & Length:Voor grandioze blikvangers
• BRING IT ON !! All-In-One: Een beetje van alles … als je niet kan kiezen
• BIG SPLASH … Waterproof: Blijft zitten, ook in die Hollandse regenbui … op de fiets

Serie Borsteltjes Friday

BRUSH MANIA
Jouw favoriete FRIDAY mascara combineer je met 1 van de 8 unieke borsteltjes.
No 1: Innovatief borsteltje met drie bolletjes voor volume, lengte en definitie tot in de puntjes. Door de unieke vorm plakken de wimpers niet tegen elkaar aan.
No 2: Een rubber borsteltje voor multi-using: zet de bolle kant tegen je wimper aan voor volume en gebruik de platte kant for ultimate length and definition.
No 3: Het gebogen borsteltje slaat geen wimperhaartje over en lift je wimpers! Het puntje van de borstel is perfect om accenten aan te brengen.
No 4: Een dik borsteltje met veel fijne haartjes zorgt voor mega volume. Plaats de borstel tegen de wimperrand en werk uit met zig-zag bewegingen. Maximise the volume!
No 5: Dit borsteltje zorgt voor perfecte scheiding van alle wimperhaartjes en gelijkmatige verspreiding van je mascara dankzij het spitse borsteltje met flexibele haartjes.
No 6: Voor een intense killer look: de fijne haartjes zorgen voor volume en de stuggere haartjes voor shaping van de wimpers. Layer away!
No 7: Au naturel is prachtig. Een gelijkmatig rubberen borsteltje voor een natuurlijk resultaat. Met slechts één beweging creëer je zichtbaar langere en perfect gescheiden wimpers.
No 8: Zowel krul als naturel jouw look? Dan is dit jouw toverstaf. Laag voor laag wordt je look mooier en krachtiger door de holling in het unieke rubberen borsteltje.

FullSizeRender-2 kopie

HOOK ME UP!
Je krijgt standaard FRIDAY’s favourite brush of je kunt uit een van de andere borsteltjes kiezen. Zo creëer jij je eigen mascara. Je kunt kiezen uit een abonnement met een door jou gekozen borsteltje of de FRIDAY mascara met ‘Our favourite standard Brush’. Je krijgt je favoriete FRIDAY mascara thuisbezorgt in de brievenbus volgens de door jou aangegeven frequentie:
• Extreme: Maandelijks een mascara
• Normal: Iedere twee maanden een mascara
• Light: Iedere 3 maanden een mascara

Een FRIDAYmascara.com abonnement kan je op ieder moment pauzeren en je kunt altijd wisselen van mascara en/of borsteltje. Je betaalt per keer en niet vooraf. En FRIDAY roept haar abonnees op om de gebruikte, oude FRIDAY mascara’s terug te sturen. De retour gezonden mascara’s worden op een milieuvriendelijke manier gerecycled. Bij het terugzenden van 6 FRIDAY mascara’s ontvang je als beloning één gratis mascara. Hiervoor gebruik je de envelop waarin je je mascara thuis gestuurd krijgt.

streets friday web

MAKE EVERYDAY DAY FEEL LIKE FRIDAY!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *