BEAUTY UPDATE

Als je, net als ik, een beauty-addict bent, herken je dit vast wel: merken die je met hun producten zo positief verrassen, dat je er meer over wilt weten. Deze producten van Darphin, AHAVA en Dibi Milano zijn, zeker met dit winterweer en droge huid, zo lekker. Lees je even mee? 

Darphin Paris
In 1958 opende kinesitherapeut (fysiotherapeut) en huidspecialist Pierre Darphin zijn schoonheidsinstituut in Parijs. Door gebruik te maken van de specifieke eigenschappen van plantenextracten, aromatische oliën en actieve bestanddelen uit kruiden en planten, ontwikkelde hij een origineel en high-end concept. Pierre Darphin: ‘De schoonheid van een vrouw wordt niet alleen bepaald door hoe ze eruit ziet, maar ook door hoe ze zich voelt’.

  aaf0f65a-5666-45c9-b729-f6fa5f1fa117

Darphin The Revitalizing Oil for face body and hair is een olie die je op je huid en op je haar gebruikt. Het voedt je huid, maakt deze zacht en beschermt tegen vochtverlies. De olie geeft je haar een mooie glans. Je brengt een pompje olie op je handpalmen aan en verwarmt deze. Daarna adem je de geur in en brengt de olie aan op je gezicht, lichaam of haar. Het wordt snel door je huid opgenomen en je hebt maar heel weinig nodig.

AHAVA
Dead Sea Laboratories in Israël, maakt met AHAVA Cosmetics huidverzorgingsproducten op basis van mineralen, die het huidverouderingsproces vertragen en de natuurlijke vochtbalans van de huid herstellen. Het Dode Zee water bevat met haar 32% aan mineralen, de hoogste mineralenconcentratie ter wereld, want in tegenstelling tot haar naam bruist de Dode Zee van leven 😉 De gekristalliseerde mineralen, minerale modder van de Dode Zee en woestijnplanten worden door AHAVA op een verantwoorde manier geoogst. De productieprocessen zijn milieuvriendelijk, de verpakkingen zijn recyclebaar en de producten zijn parabenenvrij.

1326316215_AHAVA-Mineral-Duo-Kit-ahava-Hand-ahava-Body-lotion

AHAVA Mineral Hand Cream is een met mineralen verrijkte crème die meteen de huid en droge kloofjes verzacht en weer soepel maakt. AHAVA Mineral Body lotion is een met mineralen verrijkte dunne lotion die je huid verzorgt en soepel maakt. Beide producten hebben een zachte geur en worden snel door de huid opgenomen.

DIBI Milano
Al meer dan 30 jaar maakt DIBI Milano kwalitatief hoogwaardige cosmetische producten met unieke bio-technologische actieve ingrediënten. DIBI staat voor Divisie Bio-technologie en ontwikkelt zijn werkstofcomplexen in eigen laboratorium. In de juiste concentraties zijn de zeer geconcentreerde werkstoffen, wetenschappelijk bewezen, zeer werkzaam. DIBI Milano is geheel toegewijd aan de cosmetische research en het continu ontwikkelen van nieuwe beauty technologieën. Iedere huid wordt benaderd op een wetenschappelijke en dermatologische wijze.

42

DIBI Milano Age Perfection Global Youth Face Mask is een crème masker dat helpt om rimpels en oneffenheden te verminderen. De zakjes met masker zijn apart verpakt. Je brengt een gelijkmatige laag van het masker over het hele gezicht, hals en borst aan. Laat het 20-30 minuten zitten en als de kleur iets is geïntensiveerd, spoel je het af of verwijdert het masker met een tissue.

Heb jij ook zo’n mooi merk of fijn product, laat je het het hier of op Facebook even weten? 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *