PHYSALIS COLLAGEN PRO

Vanmorgen heb ik deze heerlijke smoothie gemaakt met fruit wat ik nog had liggen (sinaasappel, kiwi gold, mango en avocado). En een Physalis Collagen Pro stick boordevol vol met (vis) collageen, want ja hebben we niet allemaal een steuntje nodig ☺ Overigens proefde ik het poeder niet. Heb het wel even geproefd voor de smaak, maar ik blijf het maar in mijn smoothies en sapjes roeren 😉

De nieuwe Collagen Pro pept je huid op met (vis)collageen, vitamine C en hyaluronzuur, een effectieve anti agingformule die dus van binnenuit werkt. Collageen is de belangrijkste bouwsteen van ons bindweefsel en dus onmisbaar voor een mooie, compacte en gladde huid. Van de eiwitten in ons lichaam bestaat maar liefst 30% uit collageen. Het bevindt zich niet alleen in de huid maar ook in onze botten, pezen, haar, nagels en tanden. Ons lichaam kan zelf collageen aanmaken maar heeft daarvoor vitamine C nodig. Een tekort aan deze vitamine leidt tot kwaliteitsvermindering van het collageennetwerk en dat zie je aan je huid! Hyaluronzuur heeft een positief effect op het vochtgehalte in de huid en de elasticiteit van het bindweefsel. Met voldoende collageen en het vochtgehalte op het juiste niveau ziet je huid er gezonder en frisser uit.

Collagen Pro is een oplosbaar poeder dat is samengesteld uit werkzame stoffen die makkelijk door ons lichaam worden opgenomen. Met collageen is dat niet vanzelfsprekend omdat het grote moleculen zijn. Collagen Pro bevat daarom Collageenhydrolysaat; het collageen is al opgesplitst waardoor de opname door het lichaam optimaal is. Erfelijkheid en hormonen, een slecht eetpatroon en overmatig zonnebaden kunnen de onderhuidse collageenstructuur aantasten. Met Collagen Pro vul je de bouwstoffen voor de aanmaak van goed collage en weefsel snel en optimaal aan. Mooi meegenomen is daarnaast dat de Collagen Pro formule ook werkt als antioxidant, remmend werkt op ontstekingen én een positief effect heeft op de gewrichten, botdichtheid, spierkracht en spiermassa.

Daarnaast heeft het merk een Clean Label, wat inhoudt dat er geen kunstmatige kleur-, bewaar-, smaak-, zoetstoffen, lactose, toegevoegde suiker, zout, gist of gluten in ziten. Het product is minimaal bewerkt en voorzien van een vereenvoudigde ingrediëntenlijst met een ondubbelzinnige en volledige vermelding van elk ingrediënt. De sticks zijn voor €26 (30 stuks) te koop bij Holland&Barrett. Physalis adviseert om dagelijks 1 of 2 sticks al roerend toe te voegen aan bijvoorbeeld fruitsap, yoghurt, een smoothie, soep of koffie (?). En beloofd binnen 12 weken een steviger huid en minder diepe rimpels. Maar al na 8 weken een mooiere glow en verbetering van de egaliteit. Wie doet er mee?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *