FRIEDA’S BEAUTY FAVS

Deze lieve, knappe all American girl is met zoiets gaafs bezig, maar ik mag daar nog niets over zeggen (soon). Gek op haar man, Faith, Job en Beer, hun Berner Sennen. Omdat we niet bij elkaar om de hoek wonen, texten en bellen we wat af. Benieuwd wanneer we weer tijdens de leukste events over de belangrijke dingen in het leven, onze gezamenlijke liefde voor Florida en sweaters kunnen praten. Hieronder lees je alles over haar zes fav beauties: “Wat ooit begon als een leuke samenwerking is nu een product geworden waar ik niet meer zonder kan.” Lieve Frieda, echt tot snel, maken we weer een ‘fliter’ selfie 😉

Frieda’s beauty favorieten (heb ik er even voor je bij gezocht, zodat je ze meteen online kan bestellen):
Pixi Glow Tonic
Een toner is essentieel in je huidverzorging en deze van Pixi is mijn favoriet. Pixi heeft heel veel toners in het assortiment, maar deze Glow Tonic met 5% Glycolzuur vind ik het fijnst. Het exfolieert je huid op milde wijze, reinigt je poriën diep en geeft een gladde en heldere teint.

Cellics
Wat ooit begon als een leuke samenwerking is nu een product geworden waar ik niet meer zonder kan. Ik geloof heilig in schoonheid van binnenuit en de Cellics Cell Elixer heeft mijn huid zichtbaar verbeterd. Het bevat 27 ingrediënten, waaronder viscollageen, hyaluronzuur en phytoceramides, die allemaal werken aan een mooie huid. Ook de visolie Omega 3 slik ik dagelijks van Cellics voor een gezonde huid.

Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer
De beste bronzer wat mij betreft en het zit ook in zo’n mooi doosje met spiegel. Het heeft een matte finish dat perfect is voor mijn snel glimmende huid. Bevat hyaluronzuur voor een mooie zachte huid.

Wattenstaafjes
Ik ben helaas niet gezegend met grote oogleden. Met het aanbrengen van mascara wil ik daarom nog wel eens knoeien. Wattenstaafjes zijn het meest ideale product om mascara mee weg te halen zonder de rest van je oog make-up te verknoeien. Deze Q-tips cotton swaps heb ik in Amerika gekocht en zijn net een slag groter.

Pupa Vamp! Sexy Lashes
Een goede mascara betekent voor mij een mascara die niet waterproof en niet gaat vlekken onder mijn wenkbrauw (want klein ooglid). Dan blijven er niet heel veel goede mascara’s over. Deze van Pupa gaat niet vlekken, ook niet na een lange dag. Een hele fijne mascara die in meerdere lagen is op te bouwen zonder te klonten.

Erborian BB Crème Nude
Tegenwoordig gebruik ik liever een BB of CC crème in plaats van een foundation. Dit geeft een natuurlijker resultaat. Deze 5-in1 BB Crème van het Koreaanse merk Erborian geeft een zachte en egale huid en gebruik ik iedere dag.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *