|

ONTSPANNEN MET AVEDA

Het nieuwe jaar is begonnen en we zitten allemaal weer in het ‘normale’ ritme: werk, afspraken, kids naar school, sporten etc. Langzaamaan kan de stress ook weer toenemen. Gelukkig helpt Aveda ons een handje om de negatieve stress te verdrijven. In de Stress-Fix producten van AVEDA zitten ingrediënten als lavendel, muskaat, salie en vetiver. Deze natuurlijke ingrediënten geven een heerlijk aroma af en verminderen stress door hun kalmerende en ontspannende werking.

 

 

Stress-Fix-Product-Family-Image_No-Exp

Aveda ontspan tips:
Creëer een rustige spa-achtige ruimte ver weg van alle afleiding. Schakel je mobiel en computer uit, dim de lichten, brand je favoriete geurkaars en zet eventueel wat relaxte muziek op. Neem een warm bad, gebruik twee eetlepels AVEDA Stress-Fix Soaking Bath Salts, die de conditie van de huid verbetert en zorgt voor ontspanning van top tot teen. Heb je geen bad dan is een lange, wame douche ook zalig om te ontspannen.

Hierna breng je de Stress-Fix Bodylotion met masserende bewegingen aan op je lichaam en je bent weer helemaal ontspannen. Vergeet ook zeker je onderarmen niet om met rondraaiende bewegingen te masseren, want daar zit ook veel spanning.

contaved078009598-nocolour

Heb je niet veel tijd, maar wel behoefte aan ontspanning, breng dan de Stress-Fix Concentrate Roller Bal aan op de binnenkant van je polsen en pas onderstaande ademhaling toe:
– Plaats je wijsvinger op de centrale plaats tussen je wenkbrauwen, het derde oog
– Gebruik je duim om het rechterneusgat te sluiten en adem in langs het linkse neusgat
– Sluit het linkerneusgat met je ringvinger en adem uit langs je rechterneusgat
– Inhaleer door het rechterneusgat
– Sluit het rechterneusgat en adem uit door het linkerneusgat
– Herhaal dit 3-10 minuten
– Deze oefening kan echt overal.

Wij zijn benieuwd naar jouw anti-stress fix, laat je het ons weten?

De Aveda producten zijn handig via hun website te bestellen.

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *