GEZONDE HUID

Dat deo zonder aluminium chloorhydraat belangrijk is en douchegel je huid niet mag irriteren, weten we, denk ik, inmiddels allemaal wel. Daarom is het zo fijn dat Sanex Zero% nieuwe producten heeft waar nog ‘minder’ inzit, maar wel met een fijne, zachte frisse geur. Het assortiment is compleet geformuleerd volgens de nieuwe EU-richtlijnen waarmee Sanex Zero% je huid beschermt, voedt en verzorgt zonder afbreuk te doen aan de conditie van de huid en het milieu.

De huid is een bijzonder en het grootste orgaan, maar hoe verzorg je deze het best? De producten van Sanex Zero% kenmerken zich door de beperkte ingrediëntenlijst; alleen de essentiële ingrediënten om de huid gezond te houden, worden opgenomen in de formule. Sanex Zero% minimaliseert het risico op allergische reacties door vanaf 2017 alle Zero% geuren te herformuleren, zodat alle mogelijke allergenen die de huid aantasten, geëlimineerd worden. Ook zijn de verpakking van het merk eco- vriendelijker door de milde en biologische afbreekbare formule.

De nieuwe Compressed Deodorant van Sanex Zero% (€3,79) bevat dezelfde hoeveelheid verzorging in een kleiner formaat waardoor je er even lang gebruik van kan maken. Deze zachte en fijne spray voelt aangenaam aan op de huid en geeft tot wel 48 uur bescherming. Daarnaast is de deodorant vrij van alcohol, parabenen en aluminium chloorhydraat en bevat ook geen allergenen die een allergische reactie kunnen opwekken. Door het kleinere formaat is de deodorant ook praktisch om mee te nemen, zelfs in het vliegtuig.

De nieuwe Sanex Zero 0% Parfum Deodorant Roller (€2,99) is een meer natuurlijke en uitermate efficiënte deodorant. De formulering van de roller bevat 0% aluminium chloorhydraat, 0% parabenen en 0% alcohol. De 0% parfum formule in dit product garandeert de afwezigheid van allergene geurstoffen en is geherformuleerd volgens de EU allergenen lijst. De formulering bevat het natuurlijke mineraal Aluin; een natuurlijk werkzaam ingrediënt met sterke antibacteriële eigenschappen voor 24 uur effectieve bescherming.

De Sanex Zero% douchegels (€4,29) verzachten en verzorgen de huid van het hele gezin. Ze bevatten slechts 10 tot 11 ingrediënten. Dat zijn 10 ingrediënten minder dan de gemiddelde douchegel waardoor Sanex Zero% garandeert dat de producten enkel essentiële ingrediënten bevatten die de huid gezond houden.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *