|

SOLLIGNE + WIN!

De zomer komt eraan! Lekker met vakantie, naar het strand, zwemmen in de zee en/of plonzen in het zwembad in de achtertuin. Bestaat er iets fijners? Wat mij (Patti) betreft niet. Alleen jammer dat je tijdens zo’n zomers dagje zon, zee en strand óf zonder oog make-up door het leven moet óf na het zwemmen wordt beloond met uitgelopen mascara en een pandalook. Allebei niet nodig! Voor Marvelousz.com mocht ik de wimper- en wenkbrauwverf van het merk Solligne uitproberen; een thuiskit voor het verven van wimpers en/of wenkbrauwen waarmee je tenminste twee weken een opgemaakte look creëert.

Solligne Instant Colour for Brows and Lashes
Solligne is in 2015 in Nederland ontwikkeld door experts met meer dan 30 jaar ervaring in de cosmetica branche. De liefde voor cosmetica heeft zich vertaald in een lijn met slimme beauty oplossingen die inspeelt op de laatste trends en innovaties. Solligne Instant Colour for Brows and Lashes is een wimper- en wenkbrauwverf die geen waterstofperoxide bevat, niet hoeft te worden gemengd en zeer gemakkelijk, veilig en snel aan te brengen is. Met deze wimper- en wenkbrauwverf krijg je een ‘natural beauty look’ voor ieder moment van de dag. De kleur blijft 2 tot 3 weken goed. Eén verpakking is goed voor ongeveer zes behandelingen en het product is geschikt voor de allergie gevoelige huid.

De inhoud van deze set (verkrijgbaar in de kleuren zwart, zwart-bruin en bruin) bestaat uit: een tubetje kleurgel (5ml), een flesje activator (5ml), wattenstaafjes, mascaraborsteltje, wimperblaadjes, een zakje beschermende crème, een naaldje om de tube te openen en een gedetailleerde gebruiksaanwijzing.

Het gebruik van de verf
Het aanbrengen van de verf vond ik simpel. Aldus, nadat ik had besloten om de wimperblaadjes niet te gebruiken. (Iedere vrouw die regelmatig mascara gebruikt en een redelijk vaste hand heeft, moet dit kunnen). Mét wimperblaadjes heb ik een extra hand nodig om de blaadjes goed op hun plek te houden of moet ik echt per oog verven in plaats van twee ogen tegelijk te doen. Zorg ervoor dat het te behandelen gebied schoon en vetvrij is. Breng (i.v.m. vlekken!) de beschermende crème aan op de huid waar geen verf op mag komen. Hierna smeer je de haartjes van je wimpers en/of wenkbrauwen twee keer royaal in met de activator vloeistof en laat je deze twee minuten rusten. Vervolgens breng je met het mascaraborsteltje de kleurgel op de haartjes aan en dit laat je 30 seconden intrekken. Dan met een watje met wat micellair water of water en zeep schoonvegen. Klaar is Kees; binnen drie minuten een subtiele opgemaakte look die minstens twee weken aanhoudt.

Het resultaat
Ik koos ervoor om de kleur zwart-bruin te gebruiken en dit was voor mijn wimpers wellicht net een tintje te licht. Mijn ogen zien er zeker sprekender uit dan wanneer ik helemaal geen make-up gebruik maar ik houd persoonlijk net van een wat meer dramatisch effect. Voor een volgende keer pak ik voor mijn wimpers dan ook de kleur zwart. Met mijn wenkbrauwen ben ik meer dan happy. Qua wenkbrauwen heb ik altijd meegedaan aan de mode dus er is een periode geweest waarin ik stevig geëpileerd heb. Nu zijn mijn wenkbrauwen weer redelijk vol maar voor een echte gevulde look maak ik toch meestal gebruik van een potloodje. Dat is na het gebruik van de Solligne verf helemaal niet meer nodig; mijn wenkbrauwen zien er prachtig, naturel en gevuld uit. Hier word ik heel erg blij van!

1) helemaal naturel 2) mét wimperblaadjes 3) zonder wimperblaadjes 4) wenkbrauwen in de verf 5) wow, blij! 6) het eindresultaat

Win WIN WIN!
De Solligne Instant Colour for Brows and Lashes is voor €15,25 per verpakking te koop bij o.a. Douglas. Marvelousz.com mag maar liefst drie pakketjes weggeven; tweemaal in de kleur zwart en eenmaal de kleur bruin. Geef hieronder of op Facebook aan welke kleur jij graag zou willen ontvangen en wie weet ben je binnenkort één van de gelukkige winnaressen van zo’n fijn pakketje wimper – en wenkbrauwverf van Solligne!

By: Patti

Vergelijkbare berichten

9 reacties

 1. Wat een mooi resultaat bij jou, heel natuurlijk en toch net wat sprekender!
  Ik loot graag mee voor de kleur bruin.

 2. Dat lijkt mij ideaal op vakantie om niet dagelijks aan je wimpers hoeven doen. Zwart graag en ik hoop binnenkort mogen testen voordat ik op reis ga.

 3. Wat fijn om voortaan zo fris en fruitig op te staan. Mooi resultaat!
  Mij zou je blij maken met een tubetje zwart voor mijn wimpers.
  Heel brniruwd naar Solligne.

 4. Owww wat een fijn resultaat zeg!! Ik ben (zeker in de zomer) te lui om wat aan m’n make-up te doen, maar fijn vind ik dat niet altijd. Zo’n setje (bruik) zou me heel blij maken…weinig moeite en er toch verzorgd uitzien zou me heel blij maken!!

 5. Ik loot graag mee voor zwart. Ik heb permanente make up voor mijn eyeliner maar ben eigenlijk te lui om mascara op te doen. Dit klinkt als een leuke optie om toch iets met mijn wimpers te doen zonder dat ik dat elke dag moet doen.

 6. Ik zou heel graag voor mijn wenkbrauwen de kleur zwart willen. Ik krijg nu zoveel grijze haren tussen mijn mooie wenkbrauwen.
  Het staat jou prachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *