WELEDA CITY SPA

Als je Den Haag ook jouw stadje mag noemen, dan word je nu heel blij. Weleda heeft namelijk onlangs een City Spa aan de Aert van de Goesstraat 27 (verlengde van de Fred) geopend. En trust me, hier moét jij ook echt heen!

Op nog geen 10 minuutjes lopen in de sneeuw, opende ik afgelopen vrijdagmiddag de deur van deze City Spa. Zodra je binnenkomt, overvalt je als het ware een deken van rust. Echt die sfeer! Wat je bij binnenkomst niet ziet, is dat deze Spa zo groot is. Een hele lange, brede gang met aan het eind (zie mijn Insta Stories vandaag) een soort van sluipdoor route brengt je naar de behandelkamer voor de facial. In de andere 3 grote behandelkamers kan je, wat ik hoorde van de 2 vrouwen met een glas thee in de ‘wachtruimte’ (waar je ook Weleda producten kan kopen), heerlijke massages krijgen. En als ze de tussendeur openen kan je gezellig met zijn 2 van een massage genieten, leuke tip voor Valentijn 😉 De kleuren van het pand zijn naturel wat echt bij het natuurlijke Weleda past.Facial
De leuke Rabia met haar geweldige handen -zij doet alleen facials (€59,50 voor een uur) dus als je boekt, vraag naar haar- vertelt wat me te wachten staat. Ze begint met een korte drukpuntmassage. Dan een grondige reiniging van je gezicht (voor mij met de amandel reiniger, ruikt zo lekker) en haalt daarna meteen (dus zonder een stoomapparaat, want zo natuurijk mogelijk) een paar onzuiverheden weg. Als je wilt kan je je bovenlip laten harsen of je wenkbrauwen in model laten epileren. Maar goed dat hoefde na de ontmoeting, begin van de week, met The Brow Gal, niet.

En dan… dé stevige, redelijk ontspannende massage! Je nek, bovenkant van je rug, je hoofd, zelfs je oren, alles komt aan de beurt. Op dat moment realiseer je je weer hoe vast je zit én dat je dit echt vaker moet doen! Oh ja, houd er wel rekening mee dat de massageolie ook in je haar komt. Op sommige plekken in mijn gezicht o.a. mijn voorhoofd bleek het bindweefsel vast te zitten, dus een bindweefselmassage volgde. Het leek wel of Rabia mijn rimpels uit mijn gezicht wilde masseren, echt zo lekker, maar dat is helaas niet helemaal gelukt 🙂 Maar een goed doorbloed, ontspannen gezicht was het resultaat. En het kan aan mij liggen, maar mijn rimpeltjes leken het weekend iets minder diep te zijn.Na de massage, volgt een masker op basis van witte leem, skinfood en de granaatappelolie. Dit masker haalt meteen de roodheid uit je gezicht en kalmeert je huid. Tijdens dit masker masseert Rabia ook nog eens je armen en handen, wat een verwennerij. Het masker haalt ze met een warme doek weg en een oogcrème, serum en gezichtcrème, voor mij uit de granaatappellijn (hydrateert, verstevigt en stimuleert de celvernieuwing), maakt de behandeling af. Je merkt dat je huid na deze facial om water eist. Dus na een glas water en de belofte dat ik snel weer terugkom en meer water ga drinken (want mijn huid was een beetje vochtarm), ging ik met rozig gezicht de kou weer in.

Overigens vertelde Rabia dat naast Den Haag ook Rotterdam en Oegstgeest Weleda City Spa’s in precies dezelfde sfeer en inrichting hebben. De rest van Nederland (en zelfs Europa) volgt op korte termijn. Maar voor nu, raad ik iedereen (een tripje) Den Haag aan 🙂

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *