SENSAI LIPCARE NEWS

De huid van onze lippen is zeer gevoelig, omdat ze minder beschermlaagjes heeft. Daardoor droogt je huid van en rond je lippen sneller uit, waardoor verticale en horizontale lijntjes en rimpeltjes ontstaan, volumeverlies en je lipcontour vervaagd. En daar heeft Sensai een anti-aging lipcare oplossing voor in de vorm van deze nieuwste beauties, waaronder één van mijn all time favorites.

Zoals je vast al eens hebt gelezen, staat al jaren naast mijn computer de Cellular Performance Total Lip Treatment. Mijn lippen kunnen gewoon niet zonder. Het kost even wat, maar je doet er heel lang mee en je lippen zijn je echt dankbaar (geen velletjes ongeacht welk weer en super zachte en verzorgde lippen). En nu heeft Sensai een vernieuwde versie uitgebracht (adviesprijs €102, google even, want dat scheelt aanzienlijk) en heet deze all time fav alleen nog Total Lip Treatment -let daar op bij het bestellen en kopen want dan weet je zeker dat je nieuwste versie hebt-. Ik dacht wel, waarom iets aanpassen wat zichtbaar zo goed werkt? Ik kreeg van Sensai het antwoord dat hun unieke anti-ageing-lipverzorging nog beter is geworden en de Treatment vol zit met nieuwe ingrediënten die in de huid en voor het eerst ook op de spieren werkzaam zijn. Dus dat heb ik even voor je op een rijtje gezet, het nieuwe Total Lip Complex bevat:

1. Voor de gezichtsspieren: Natural Musculifter. Gewonnen uit natuurlijke gist bevordert dit de energie (ATP) in de spiercellen, waardoor de spiersamentrekking en spierspanning toeneemt. Hierdoor wordt de huid rondom je mond verstevigd.
2. In de dermis: Moon Peach Leaf Extract ondersteunt de huidskleur door de collageenproductie te versnellen. Het Yuzu-extract dat al in TOTAL LIP TREATMENT wordt gebruikt, activeert bovendien de microcirculatie.
3. In de epidermis zijn nieuw: Aqua Firming Conditioner en Full Moisture Oil die de de huidvernieuwing ondersteunen en hydrateren. Het al gebruikte abrikozenpulp-extract geeft de huid extra soepelheid en gaat droge en gesprongen lippen.
4. Wat natuurlijk aanwezig is gebleven, is Sensai’s signature vochtherstellende Koishimaru Silk wat de hyaluronsynthese activeert en voor puur vocht zorgt.

De nieuwe structuur voelt en ruikt hetzelfde, is wit in plaats van licht roze en de verpakking is lichter roze. Het verzorgt en hydrateert je lippen ook meteen intens, maar doet nog meer. Het gaat het vervagen van je lipcontour tegen, vergroot het lipvolume en versterkt de spieren, zodat verticale lijntjes verminderen. Oké, ik ben om.

Misschien weet je nog dat ik twee jaar geleden over de nieuwste Total Lip Gloss Neutral van Sensai (adviesprijs €47 maar ook hier geldt even googlen) schreef. Deze gloss/balm is nooit meer uit mijn lipbalm stash weggegaan. Het speciale Lip Care Complex hydrateert intensief en verjongt je lippen, zodat kleine rimpeltjes minder worden en je lippen zacht en soepel. En geeft een hele mooie glans.

Sensai heeft drie nieuwe kleuren (zoals je op mijn filmpje op Insta en Facebook kunt zien) uitgebracht met veel pigment. AKATSUKI BLACK (paars) staat voor het ochtendgloren, AKEBONO RED voor het heldere rood van de zonsopgang en SHINONOME CORAL (die ga ik zeker opmaken) voor de zachte gloed aan de hemel bij het aanbreken van de dag. Oranje kleurpigmenten (Orange Aura Pigments) zorgen voor extra frisheid en Silky Lustrous Powder zorgt voor intensieve helderheid. Net zoals de Neutral (is én blijft mijn favoriet) verzorgen ze je lippen, ruiken en smaken lekker en hebben een super glans.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *