SPRING ESSENTIALS

De voor de zesde keer verkozen ‘Beste Drogist van Nederland’ heeft deze nieuwe fijne Spring Essentials, waarvan ik zeker weet dat jij zo naar Etos rent 😉 Zoals je gister al hebt kunnen lezen is ‘pinkish’ één van de Fashion kleuren van SS17. Deze collectie, met twee compleet nieuwe producten maakt je lentelook helemaal af.

Met de nieuwste Matte Lipstick Transformer (€3,99) verander je in een handomdraai de uitstraling van je lipstick: mat of shiny. Zo werkt het: breng de Matte Lipstick Transformer aan nadat je je lippenstift hebt opgebracht. De gel matteert direct de kleur. Handig!

De nieuwste Matte Finish Foundation (€6,99) bezit veel fijne eigenschappen: het is een long-lasting foundation met een matterend effect, voor de normale tot vette huid. Daarnaast hydrateert, absorbeert talg én beschermt hij je huid ook nog eens tegen de zon met SPF15.

Deze handige Make-up Blender (€4,99), een eivormige sponsje, smeert vloeibare make-up gelijkmatig en snel uit. Ook op die moeilijk bereikbare plekjes en geeft een zachte en egale finish.

Deze mooie pinkish lipstick met een leuke naam LipOholic (€3,99) ruikt heel lekker. Hij voelt zijdezacht aan en zort voor een egale kleur die lang blijft zitten. Door de hydraterende, herstellende en verzachtende werking van de lipstick heb jij kissible lips.

You smile, I smile: van de naam én kleur van deze sneldrogende, langdurig glanzende nagellak (€1,99) word je vanzelf vrolijk. Handig: dankzij de speciale waaiervorm van het kwastje lak je de nagel in één beweging.

Met deze Volume & Style borstel (€5,99) föhn je in een handomdraai slag in je haar. Door de kleine ventilatieopeningen circuleert de lucht beter waardoor je haar sneller droogt. En dankzij de ronde vorm blijft de borstel nooit meer vastzitten in je haar.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *