FABY NATURE

Ben jij ook zo gek op nagellak? Logisch 🙂 maar dan het liefst wel zo verantwoord en gezond mogelijk. Ken je het Italiaanse Faby al? Deze nagelproducten zijn gezonder, 10-free, vegan, 100% cruelty-dierproefvrij en dan hebben ze ook nog eens keuze uit meer dan 250! kleurtjes.

De ingrediënten van de nagellak zijn 87%  van natuurlijke oorsprong en worden gewonnen uit het verwerkingsproces van onder andere katoen, houtpulp, maïs, maniok (wortelknol) en andere natuurlijke materialen en grondstoffen.

Naast nagellak heeft Faby, deze verzorgende en gecertificeerde biologische ‘groene’ cocktail, die volledig uit natuurlijke ingrediënten bestaat, B-Base Nature geintroduceerd. Deze base-coat beschermt en regenereert de nagelplaat en houdt je nagels soepel. De coat creëert een waterproof beschermlaag op je nagel wat voorkomt dat deze breken of inscheuren en vormt de perfecte basis voor een kleurlak.

B-Base Nature bevat een plantaardige mix verrijkt met Pistacia hars – gewonnen uit de Mastiekboom – dat beschermende en versterkende eigenschappen heeft. De solventen zijn uitsluitend van natuurlijke, bio-gecertificeerde oorsprong en beschermen de nagel tegen uitdroging. En een superconcentraat van vitamines A-B-C, minerale zouten, voedende bestanddelen en antioxidanten gewonnen uit spinazie, avocado’s en groene tee. Maar ook carotenoïdes – organische pigmenten met een sterke antioxidante werking geproduceerd door bepaalde planten en algen die gekend zijn voor het herstel van de soepelheid van huid en nagels.

En wat dacht je van deze Nail Renew, de eerste unieke anti-age verzorging voor nagels. Deze melkachtige nagelversteviger geeft je nagels maar liefst 7! voordelen die de nagelstructuur regenereren en je nagels herstellen:
1. Versterkt: regenereert de nagel tot diep in de kern om ze sterker te maken.
2. Stimuleert de groei: stimuleert de celdeling waardoor de nagels gezonder en sterker groeien.
3. Verhardt: maakt de nagels onmiddellijk dikker waardoor ze meteen harder zijn en meer bestand zijn tegen beschadiging.
4. Gladmakend: vult de nagelribbels en krasjes onmiddellijk op en maakt het nageloppervlak glad.
5. Hydraterend en voedend: herstelt de natuurlijke vochtbalans van de nagel, vermindert imperfecties en houdt de nagels soepel en glanzend.
6. Beschermt: voorziet de nagels van een beschermlaag tegen krassen, splitsen en afbreken.
7. Maakt glanzend: maximaliseert de natuurlijke glans van de nagel met een langdurend resultaat.
Je gebruikt de Nail Renew als herstelkuur en/of als base coat onder nagellak.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *