SQUALAN

Kennis maken met nieuwe merken, hun verhalen en producten is naast ‘afleiding’ één van de fijne dingen aan Marvelousz. Dus was erg benieuwd toen ik deze plantaardige anti-aging olie van het Nederlandse Squalan van Maureen @Pure Beauty PR ontving. Want het belooft puur VOCHT. Als jouw huid daar ook behoefte aan heeft, lees dan even mee.

SQUALAN
Squalan is het resultaat van een lange zoektocht naar de ideale huidverzorging van Leslie en Monique, die zelf jaren last hadden van een zeer gevoelige huid. Door hetzelfde huidprobleem en gedeelde passie voor het ondernemen, besloten zij hun krachten te bundelen en samen op zoek te gaan naar het perfecte ingrediënt met het beste resultaat voor onze huid. Pure squalaan bleek na twee jaar testen de oplossing te zijn, een ingrediënt dat identiek is aan een stof die in onze huid voorkomt en helaas als we ouder worden afneemt. Rond ons dertigste maken we er zelf nog maar zo weinig van aan dat het huidverouderingsproces begint. Squalaan is een stof die in onze huid voorkomt en die we uit de natuur kunnen halen om het weer aan te vullen, want ook dieren en planten (suikerriet) maken het aan. Een droge huid wordt minder droog, een vette huid minder vet en een mooie huid krijgt die glow. Kortom je huid vindt zijn natuurlijke balans terug, klinkt goed toch.

Squalaan zorgt voor flexibiliteit en souplesse van de huid en is bijzonder hydraterend. Het maakt je huid soepel en glad en werkt verzachtend bij huidproblemen zoals eczeem en rosacea. De beschadigde huid knapt op en de natuurlijke elasticiteit blijft behouden. Alle producten van Squalan bevatten squalaan -100% afkomstig uit door Ecocert goedgekeurd suikerriet (de meeste squalaan die wordt gebruikt, is afkomstig uit haaien en olijven) als hoofdingrediënt – en alleen natuurlijke ingrediënten die echt iets toevoegen. De producten werken verzachtend, kalmerend en herstellend. Daarnaast zijn ze 100% plantaardig, bevatten geen parabenen, alcohol of parfum; zijn dierproefvrij, veganistisch en duurzaam geproduceerd. Daarnaast draagt Squalan het Vegan & Cruelty free logo en het Allergy Certified keurmerk.

De Moisturizer (€57) is een anti-aging olie dat doet wat het zegt, echt puur VOCHT voor je huid. Naast squalaan is koolzaadolie, rijk aan vitamine E en K toegevoegd, dat het vocht 24 uur in je huid vasthoudt en hydrateert. De olie heeft geen geur en ik gebruik overdag 1 pompje en in de avond 2 voor mijn gezicht en hals. Je huid krijgt meteen die mooie glow en voelt niet meer droog aan. Je kan de olie ook gebruiken als after sun (verkoelend als je de Moisturizer eerst nog in de koelkast zet), als olie voor een gezichtsmassage (met bijvoorbeeld een rose quartz gezichtsroller), in de droge punten van je haar en gebruik 1 pompje voor je handen voor het slapen gaan.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *