ZONNIGE UPDATE

Met dit heerlijke zonnige weer is het noodzaak om je goed te beschermen. Eigenlijk moet je elke dag, ook al schijnt de zon niet, een SPF gebruiken; echt de beste anti-ageing tip! Deze zonnecrèmes van Sensai, Alpha-H en Aveda beschermen je gezicht (en huid rondom je ogen) zonder een wit waasje achter te laten en je huid te irriteren. 

20023604_M

 

Sensai’s Silky Bronze Cellular Protective Cream For Face SPF 50 (€93) is een waterbestendige zonnecrème die zonder witte waas het gezicht beschermt tegen UVA- en UVB-straling en door de zon veroorzaakte tekenen van huidveroudering tegengaat. De Silky Bronze bevat o.a. vitamine E, glycerine, abrikozensap, -olie én –extract en natuurlijk de bekende Sensai zijde-extracten en ruikt zacht naar abrikoos. De crème is luchtig en zacht én brengt makkelijk aan.

Absolute Eye Cream SPF15 (€44,95) van Alpha-H een licht getinte, camouflerende oogcrème met UVA/UVB bescherming, peptiden, antioxidanten, vitamine E, niacinamide voor hydratatie, voeding, rimpelpreventie én bescherming van de dunne, gevoelige huid rond de ogen, met een handige applicator. Cafeïne zorgt voor versnelde afvoer van afvalstoffen en vocht, dus ook ideaal bij donkere kringen, vochtwallen en vermoeide ogen.

2805.DP15_0151_vDOM_r4

De nieuwe Daily Light Guard Defense Fluid SPF 30 (€45) van Aveda biedt een natuurlijke zonbescherming tegen UVA en UVB straling op basis van 100% mineralen. Het beschermt elke dag van het jaar ook tegen luchtvervuiling en de impact van vrije radicalen door middel van plantextracten. Om de UV-bescherming te optimaliseren, bevat het een combinatie van twee belangrijke ingrediënten afgeleid van mineralen, titanium dioxide en zinkoxide. De natuur heeft de unieke eigenschap ons te kunnen beschermen tegen de schade van luchtvervuiling. Daily Light Guard Defense Fluid SPF 30 helpt de huidbarrière te versterken zodat de huid zelf beter in staat is zichzelf te 
weren tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Bovendien wordt de huid beschermd met behulp van plantaardige antioxidanten die eraan bijdragen de schade van vrije radicalen te neutraliseren voor ze in staat zijn schade aan te brengen.

Daily Light Guard Defense Fluid SPF 30 bevat o.a. gecertificeerde biologische zaadolie van Kukuinoten om de huidbarrière te helpen versterken, een plantaardige blend van antioxidanten, waaronder Ayurvedische rijstzemelen, rozemarijn, gecertificeerde biologische gember en vitamine E, afkomstig uit zonnebloemolie, om de schadelijke impact van de vrije radicalen te helpen neutraliseren.

Geniet van de zon!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *