|

POWERFOOD-THE PARTY EDITION VAN RENS KROES + WIN!

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat vorige week keukenprinses Rens Kroes haar vierde boek: Powerfood – The Party Edition heeft gelanceerd. Alleen van de cover van dit kookboek met een gouden randje word je toch al vrolijk? En dan heb ik nog niet eens over de inhoud gehad – zoals deze heerlijke Awesome Avocado dip (meteen een favoriet) en de frisse Watermelon Pizza – met de heerlijkste en gelukkig makkelijke recepten én dat ik twee exemplaren mag verloten!

Toen ik het boek vorige week van de uitgever ontving, wilde ik meteen de meesten van de 85 recepten uitproberen – vonden ze hier thuis echt niet erg 😉 – want het leven is toch een feestje dat je elke dag moeten vieren? In dit sprookjesachtige boek laat Rens zien hoe je met pure, verse ingrediënten heerlijke taarten bakt, hartige hapjes maakt, diners bereidt, de lekkerste drankjes serveert en hoe je met je familie en vrienden volop kunt feesten zonder je daarover schuldig hoeft te voelen. Rens gelooft namelijk dat genieten ook kan, als je verantwoorde keuzes maakt in de ingrediënten die je gebruikt. De kunst zit ’m in het omarmen van een bewuste lifestyle, waardoor je alleen nog maar lekker en voedzaam wilt koken en eten. Oók tijdens een feestje.

WIN WIN WIN!
Jaaaa, ik mag van de uitgever Spectrum twee van jullie heel blij maken met zo’n heerlijke Powerfood – The Party Edition! Wil je kans maken, laat dan hieronder of op Facebook even weten voor welk feestje jij deze heerlijke recepten gaat maken. Kan je niet wachten en wil je het boek eerder in huis hebben? Dan bestel je het boek voor €19,99 hier.

Vergelijkbare berichten

11 reacties

 1. Hoera!!! Ik ben vandaag, 19 juni jarig!!
  Dus voor dit feest is het te laat, maar binnenkort hebben we een examenfeestje te vieren omdat mijn zoon geslaagd is. En daar zou ik graag iedereen met lekkers wat ook nog goed is, verwennen.

 2. Oh, dit boek wil ik heel graag in de wacht slepen. Sowieso ten behoeve van mijn verjaardag, maar die is pas in januari. Maar gewoon wat vriendinnen uitnodigen zonder specifieke reden gaat ook natuurlijk.

 3. 2017 is heel bijzonder, ja binnenkort is het zover : Papa en Mama zijn dan 35 jaar getrouwd!! En het lijkt me echt geweldig om ze te verrassen met een knalfeest. Ik droom van een feest waarbij er wordt gelachen en gehuild van geluk. Familie banden die sterker dan ooit zijn. Kan hun dag dan nog stuk?! De mooiste foto’s ooit zullen er gemaakt zijn & tot laat in de avond wordt er gedanst. En door het nog altijd verliefde koppel ook een klein beetje gesjanst. Kortom een dag die iedereen zich altijd zal herinneren als wel héél speciaal.
  Er is alleen een klein probleempje… Nou ja zeg maar gerust een GROOT probleem. Ik heb geen idee hoe ik het moet aanpakken en ik regel het in mijn eentje => Help!!

  De foute ’90s muziek heb ik dus al uitgezocht. En de geheime uitnodigingen zijn ook bijna klaar. Maar wat het eten betreft zit ik echt letterlijk, met mijn handen in het haar. Serveer ik taart of worden het heerlijke hapjes, misschien doe ik het wel alle twee. Wat schenk ik voor drankjes en zijn er ook lekkere koekjes bij de thee? Wat eten we voor warme maaltijd, en is alles toch een heel klein beetje gezond. Ik hoop zó dat Rens me erbij zal kunnen helpen. Want alles alleen doen is niets gedaan. En met haar prachtige feestboek zijn alle stress en zorgen zo van de baan !!

 4. Voor mijn zus haar 50e verjaardag hoop ik inspiraties op te doen om lekkere hapjes te maken. Het zal wel lukken met dit boek.

 5. Die grote chocolade taart met aardbeien en bessen erop die is een feestje op zich waard! En veder hoop ik dat er nog wat lekkere hapjes in staan die makkelijk en snel te maken voor als mijn vriendinnen of familie (ineens) langs komen;-)

 6. Ik ben jarig deze zomer en wil een groot tuinfeest houden!
  Dankzij Powerfood – The Party Edition hoop ik gezond en toch heerlijke hapjes te kunnen serveren aan mijn kritische vriendinnen.

 7. Voor de houswarming na de zomer in ons nieuwe appartement! We hebben eindelijk een appartementje gekocht en het zou heerlijk zijn om een tafel vol met hapjes neer te zetten en zo ons fijne plekje goed in te wijden. We nodigen ’s middags de familie uit en ’s avonds de vrienden dus ideeën voor verschillende drankjes en hapjes zijn méér dan welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *