DARPHIN’S 8 FLOWER GOLDEN NECTAR

Je hebt hier vast wel gelezen dat ik fan ben van de Ideal resource capsules van het Franse Darphin. Dus ik was erg benieuwd naar hun nieuwe 8 Flower Golden Nectar met 24 karaats goud, ja echt, GOUD. De formule op basis van aromatherapeutische essentiële antioxidanten van 8 kostbare bloemen en 20 verschillende oliën verstevigt, versoepelt, hydrateert, helpt lijntjes en rimpels te verzachten én geeft je huid die glow. Wie wil dit niet, dus lees je even mee?

Gouden Elixer
Het elixer (adviesprijs €150 maar ik zag het online voor € 120) ruikt opvallend meer kruidig dan bloemig en bevat 98% natuurlijke ingrediënten. Waaronder deze 8 bloemige antioxidanten:
Immortelle – dat gele Corsicaanse bloemetje dat nooit verwelkt
YlangYlang – ‘de bloem der bloemen’ ontspant en verhoogt de weerstand van je huid
Patchouli – houdt je huid soepel en veerkrachtig
Neroli – kalmeert je huid
Roos – beschermt en verbetert je huidskleur
Lavendel – geneest, werkt ontstekingsremmend en is antibacterieel
Jasmijn – stimuleert collageenaanmaak en hydrateert
Lis -hydrateert.
Voor de beste kwaliteit en doordat elke bloem in een andere maand op een andere tijd van de dag geoogst moet worden, duurt het maanden om het extract uit deze 8 kostbare bloemen te halen en te bewaren. De bloemenmix is doordrenkt met salicylzuur wat helpt nieuwe cellen aan de oppervlakte te brengen voor een gladde huid die er gezond uitziet. En onder andere duindoornolie, rijk aan omega’s 3 & 6 (essentiële lipiden die het lichaam niet op natuurlijke wijze kan produceren) voedt je huid meteen. Het gouden nectar stimuleert ook nog eens de natuurlijke collageen productie van je huid en verbetert de weerbaarheid.

GOLD
Ik heb ook nog even voor je uitgezocht wat 24 karaats goud voor je huid doet, behalve dat het er erg luxe en shiny uitziet. Goud is een natuurlijk sporenelement dat een ontstekingsremmende werking heeft. Door de warmte van je huid trekt het in je huid, waar het de opname van de werkstoffen in het elixer en je bindweefsel versterkt. Daarnaast vertraagt het goud het verouderingsproces van je huid, activeert het de doorbloeding, hydrateert en verstevigt. Geschiedkundigen geloven zelfs dat Cleopatra elke nacht met een goudmasker sliep voor een mooie huid. In het oude Rome werden gouden balsems gebruikt om huidproblemen te verhelpen. En in oude Chinese medicijnen was goud de sleutel tot ‘eeuwige jeugd’. Zo gebruikte de koningin van de Qing dynastie dagelijks een gouden massage roller voor haar gezicht.

Darphin adviseert, met hun Kinesio* therapie, in de ochtend en avond 5 druppels op je gezicht aan te brengen en afhankelijk van je huid breng je hierover heen je dag/nachtverzorging aan. In de ochtend gebruik ik 5 druppels van het heerlijke 8 Flower Golden Nectar (eerst goed schudden) en ja hoor, meteen die instant glow en mijn huid voelt soepel en niet droog aan. In de avond gebruik ik een paar druppels meer op mijn gezicht en hals en in de ochtend voelt mijn huid nog steeds lekker aan en is de glow zelfs nog aanwezig. What is not to love?

*Kinesio-massage is gemaakt op basis van de principes van kinesitherapie; de studie naar spier-skeletstructuren en hun relatie tot de bloedsomloop om het functioneren van het lichaam te optimaliseren. Onze huid wordt blootgesteld aan 15,000 micro-samentrekkingen die gedurende de dag in aantal toenemen en zo fijne lijntjes veroorzaken. Darphin’s Kinesio-massage is een toevoeging aan hun krachtige botanische formules om onze huid te verjongen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *