STYLE & SUBSTANCE

Toen ik de eerste keer hoorde van het nieuwe Mr. Smith moest ik meteen aan Brad Pitt denken. Maar Brad had met deze heerlijke, organische haarproducten helemaal niets te maken, kwamen we tijdens een event in het Conservatorium Hotel achter. Mr. Justin is de echte Mr. Smith en net zo leuk, vind je niet 😉 ?

IMG_1889

Mr. Smith is twee jaar geleden opgericht door de Australische David Justin, die opgroeide in de kappersbranche: zijn moeder is de bekende hairstylist, Freda Rossidis. Smith, is de meest voorkomende achternaam in Australië. Mr. Smith is dus geen bepaald persoon, maar kan -voor- iedereen zijn die van kwaliteit en een simplistische stijl houdt.

De haarcosmetica producten zijn samengesteld uit geselecteerde Australische plantenextracten, essentiële oliën en ingrediënten zoals cacao, tarwe, mandarijn, jasmijnolie en rozengeranium. Alle producten zijn organisch, vegatarisch, SLS- en parabeenvrij zijn. De producten worden nooit op dieren getest, daarom zijn alle producten PETA gecertificeerd.

De collectie van Mr. Smith bestaat (op dit moment) uit 14 producten, 4 soorten shampoos en conditioners; Balancing, Hydrating, Volumising en Stimulating. De Styling van het haar begint met The Foundation, deze creëert volume en body waardoor de gewenste look langer houdt. Het styling assortiment bestaat uit Texture Spray, Crème, Paste en een speciaal ontwikkelde Sea Salt Spray met extra UV-beschermer. Heel fijn is het Serum dat je haar herstelt, hydrateert, voedt en je haar sterker maakt.

De producten zijn niet alleen een aanwinst voor je badkamer, ik ben fan van de heerlijk ruikende en voor mijn haar goed werkende Volumising Shampoo (volume en veel minder droge pluis), The Foundation (na het wassen even inmasseren bij de wortels en volume!), het Serum (na het wassen in je punten én het werkt ook op droog haar) en mijn twee mannen gaan de deur niet uit zonder Paste 🙂 En ik ben erg benieuwd naar de Sea Salt Spray. 

Mr Smith heeft op dit moment 65 verkooppunten in Nederland, dus vast eentje bij jou in de buurt en is online verkrijgbaar. 

Vergelijkbare berichten

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *