FILORGA’S UV BRONZE

Jaaa, vanaf vandaag gaat het dan echt gebeuren, een weekje lente! Heerlijk genieten van de warmte en de zon, maar dan wel graag veilig. Deze (nieuwe) UV Bronze zonneproducten van Filorga beschermen niet alleen je huid tijdens en na het zonnen, maar hebben ook DIE heerlijke geur!

De Anti-Ageing Sun Fluid Face SPF50+ (€29,90)  is niet nieuw, maar ik neem de bronzen tube (net als vorig jaar lente en zomer) overal in mijn tas mee naar toe. Het beschermt je gezicht met een SPF50, is niet vettig, laat geen witte waas op je gezicht achter en bevat actieve anti-ageing bestanddelen, tegen rimpels en donkere vlekjes.

De nieuwe Tan-Activating Anti-Ageing Sun Oil Body SPF30 (€29,90) is een onzichtbare, droge olie die meteen door je huid wordt opgenomen, maximale bescherming biedt en de bruining van je huid stimuleert én je huid verstevigt. De olie bevat arganolie, dat rijk is aan omega-6, omega-9 en vitamine E. Hyaluronzuur stimuleert de hydratatie van je huid en olijfolie zorgt voor een stevigere, meer elastische huid. Meer wil je niet toch? Het is overigens het eerste Filorga product dat ik heb geroken en niet DIE Filorga geur heeft.

Als ik eerlijk ben, hoeft een aftersun voor mij niet echt; een verzorgende bodylotion en gezichtsgel doen het voor mij ook wel. Maar……deze nieuwe Nutri-Shooting Tan Booster Gel Face and Body (€24,90) met DIE geur is echt zo geweldig, dat je hem gewoon het hele jaar door wilt gebruiken! Natuurlijk zorgt ie voor maximale bruining (is geen zelfbruiner), maar de verkoelende gel smelt op je huid tot een olie dat niet vettig of plakkerig aanvoelt en onmiddellijk zorgt voor een zachte en soepele huid. De gel bevat: een tan-stimulator complex in combinatie met tyrosine (aminozuur) voor een maximale, duurzamere bruining. Argan-, abrikoos-, zoete amandel- en avocado olie en hydraterend hyaluronzuur verzorgen je huid intensief. Een mengsel van aminozuren en mineralen met ontstekingsremmende werking herstelt en kalmeert de door de zon geïrriteerde huid. Alle Filorga producten zijn (online) bij Ici Paris XL te koop.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *