CLEOPATRA’S KISS

Voor de fans van highlighting heeft Sleek MakeUp onlangs een geweldig nieuw product uitgebracht: Cleopatra’s Kiss Highlighting Palette. Dit palette is een zusje van het in 2015 verschenen Solstice Palette, een grote favoriet van veel beautybloggers en -vloggers. De luxueus uitziende gouden compact bevat naast een spiegel en een mini penseel vier hooggepigmenteerde highlighters (2 baked powders en 2 luxe crème poeders) in mooie goudkleurige tinten met een metallic finish. De vier kleuren dragen de namen Sphinx, Delta , Dynasty en Goddess en zijn zowel op het gezicht als op de lichaamshuid te gebruiken.

Mam, wat ben je mooi!
Ik probeerde alle vier de kleuren uit op mijn gezicht (ogen, jukbeenderen) en ben in love! Toen ik de highlighters in het doosje zag, was ik bang dat het er op het gezicht heel heftig uit zou zien en ongeschikt zou zijn als dag make-up maar het tegendeel is waar; zowel op mijn ogen als op mijn jukbeenderen geeft het een mooi subtiel extraatje (en uiteraard kun je door het mixen van de highlighters en het aanbrengen van meerdere lagen een intenser glamour effect creëren). Het eerste wat mijn dochter (21) tegen mij zei toen ze uit haar werk kwam, was ‘mam, wat ben je mooi opgemaakt!’ dus je begrijpt dat deze palette bij ons een blijvertje is.

Sleek MakeUp
Sleek MakeUp is de afgelopen 10 jaar bekend geworden door kwalitatieve en innovatieve make-up voor een zacht prijsje. De Cleopatra’s Kiss Highlighting Palette is voor slechts 13,99 verkrijgbaar via hun online webshop en o.a. ICI Paris XL en Etos.

By: Patti

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *