MOLTON BROWN

Jaren geleden maakte ik voor het eerst kennis met het Engelse Molton Brown in een hotel in California. De flesjes en geuren maakten een zodanige indruk op me dat er sinds die tijd in onze badkamer altijd wel iets van Molton Brown te vinden is.

Molton Brown’s collectie van unisex geuren, bad- en douche gels, home en hand care worden sinds sinds 1973 geblend door award-winning parfumeurs en samengesteld met ingrediënten van over de hele wereld.

Ga zeker eens kennis maken met de 8 vernieuwde eau de toilettes en ruik dan meteen ook even aan de andere producten. Dan weet ik zeker dat er binnenkort ook Molton Brown in jouw badkamer is te vinden :). Tip! Tot eind september is er in de Bijenkorf in Den Haag een pop-up store met alleen de vernieuwde eau de toilettes te vinden.
Ik ben dus van het zwoele en gekruide Fiery Pink Pepper type met Blossoming Honeysuckle & White Tea (sierlijk, kalm en geliefd) op een goede tweede plaats. En de douchegel van Oudh Accord & Gold (dierbaar, onstuimig en betoverend) is zóoo lekker.

Ben benieuwd welk type jij bent, laat je het me even weten?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *