SO PURE

Hitte van stylingapparatuur, invloeden
 van buitenaf en het verven van je haar, leveren beschadigd haar op. En beschadigd haar verliest haar vochtbalans en breekt de structuur van het haar van binnenuit af. Gelukkig is daar de nieuwe haarlijn van Keune, met, heel fijn! een conditioner die je na het wassen op je haar sprayt – ik gebruik hem zelfs ook tussendoor op droog haar. 

Keune So Pure Natural Balance ruikt niet alleen heel lekker, maar herstelt je beschadigde haar. De producten zijn rijk aan proteïnen die de haarstructuur opnieuw van binnenuit opbouwen en weer kracht, volume en glans teruggeven. De producten zijn vrij van parabenen en sulfaten, maar de shampoo schuimt wel en is zacht voor geverfd haar. De producten bevatten o.a. avocado-olie, quinoa en kokosolie en arganolie. Door de gecertificeerde organische oliën van de ylang ylang en de palmarosa ruiken de producten zo lekker.

23228-SPNB-Recover-Shampoo-250ml

So Pure Recover Shampoo is een zeer milde, rijk schuimende shampoo. Herstelt, voedt en versterkt het haar van binnenuit (€ 19,95). 

23328-SPNB-Recover-Conditioning-Spray-200ml

So Pure Recover Conditioning Spray is een leave-in conditioning spray. Gecertificeerde
organische avocado-olie verzorgt en versterkt
het haar van binnenuit. De quinoa proteïnen en gecertificeerde organische kokosolie helpen het haar van binnenuit te herstellen. Gecertificeerde organische arganolie zorgt voor meer voeding, glans en bescherming. Aanbrengen op handdoekdroog haar en klaar (€ 20,70). 

SO-PURE-recover

Daarnaast is er ook nog de Recover Treatment, een intensief haarmasker (€22,30) en een Recover Essential Oil (€12,85), deze olie versterkt het effect van de
 overige So Pure Recover producten.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *