ETOS UPDATE

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat Kim Kardashian fan is van Banana Powder. Fijn dus om te weten dat Etos dit poedertje in zijn mooie nieuwe, betaalbare collectie heeft. Glans op je ogen, je wenkbrauwen perfect in shape, creamy lips en dat schattige make-up tasje, ♥ it!

 

Banana Powder is een transparante poeder dat ervoor zorgt dat je make-up beter blijft zitten. Kim gebruikt dit product ook om haar gezicht te shapen. Je gebruikt de zijdezachte, losse poeder als highlighter of all over om je make-up te fixeren voor een flawless finish. Deze poeder bevat ultrafijne, licht reflecterende pigmenten voor een prachtige glow. De Banana Powder is voor € 5,99 vanaf 26 september verkrijgbaar.

Etos-lipstick-rangeu

De Color Care lipsticklijn (€ 3,99) heeft 5 nieuwe kleuren, met de leukste namen; 3 nudes: Desert Rose, 50 Shades Of Nude en Kylie’s Fav – ook mijn Fav!- en 2 trendkleuren: Rebel (paars) en Pretty Liar. De lipsticks geven een intense kleur en hydrateren je lippen.

Deze speciale primer voorkomt je oogschaduw in de lijntjes gaat zitten en houdt je oogmake-up langdurig op zijn plaats. Maakt tevens de kleur van je oogschaduw intenser en geeft een mooie glans. Tip! De Eye Shadow Primer (€ 3,99) kan je los gebruiken als highlighter onder je wenkbrauw of voor een subtiele glans.

Etos-eyebrow-palette_brown1

In dit wenkbrauwpalet zitten twee poeders – een donkere en een lichte – en een wax. Het donkere poeder gebruik je aan het einde van je wenkbrauw en de lichte kleur aan het begin, om een zo natuurlijk mogelijke uitstraling te creëren. De gekleurde wax is om je wenkbrauwen te fixeren. De Eyebrow Palette is voor € 5,99 verkrijgbaar in de kleuren Taupe en Brown.

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *