ETERNAL SLEEPING OIL

Ook al bestaat dit beauty merk al sinds 1966, misschien ken je het Spaanse Skeyndor (skin-huid en d’or-goud) nog niet. En dat is jammer, want dan mist je huid wat, want deze olie voor de nacht is zo lekker en doet echt wat voor je huid.

Het hoofdkantoor van Skeyndor bevindt zich in Terrassa/Barcelona, waar ze de huid al meer dan 50 jaar op wetenschappelijke basis onderzoeken om effectieve en innovatieve anti-aging producten te ontwikkelen in hun eigen laboratorium en fabriek. Naast een uitgebreid aanbod van salonbehandelingen, hebben ze ook vele verzorgingsproducten voor thuis, zoals deze Eternal Sleeping Oil.

Zoals je vast wel weet is het vernieuwings-en herstelproces van je huid in de nacht het grootst. Om je huid een handje te helpen is het verstandig om een goede anti-aging crème/olie te gebruiken. De Eternal Sleeping Oil (zag de olie online vanaf €69,75) optimaliseert het stamcel vernieuwingsproces. Een stamcel is een cel die in staat is om in een ander celtype te veranderen; hierdoor ontstaan nieuwe cellen en daarmee een nieuwe en gezonde huid. Dankzij de aromatische oliën wordt je huid ontgift, zodat je huid egaler, gladder en gehydrateerd wordt, waardoor je huid voller en steviger aanvoelt. Daarnaast wordt je huid beschermd tegen UV straling, verwarming, airco en weersinvloeden. Deze heerlijk ruikende, goudkleurige olie voedt, herstelt, hydrateert en beschermt je huid:
Avocado olie – voedt
Sesam olie – herstelt
Maccadamia olie – hydrateert
Jojoba olie – beschermt
Tarwekiem olie – is een antioxidant
Zeekool – beschermt
Indische gentiaan – stimuleert.
De essentiële olie van bittere sinaasappel, Ylang Ylang en jasmijn ontgiften je huid, ontspannen en bevorderen een goede nachtrust. Want hoe beter jij slaapt, des te beter je huid haar herstelwerk kan doen. Als je de olie voor het eerst gebruikt, ik gebruik 5 druppels (je doet er dus lang mee), kan je huid een beetje tintelen. De olie trekt vrij snel in en je kussen wordt dus niet vet. Je huid ziet er meteen rozig uit (het gevoel dat het wat doet) en de gezonde kleur zie je de volgende ochtend nog steeds samen met een soepele, gladde, egale huid.

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *