BRITISH FINEST

Via MooiPR maakten we kennis met de Britse merken Rock & Ruddle en Dr. PawPaw. Move over Mason Pierson & Eight Hour Cream ūüėČ

Rock & Ruddle
Na het verlies van hun kwalitatieve haarborstel merkten de twee engelse vriendinnen Alexandra Rock en Jackie Ruddle dat er maar weinig keus was: een bruine of zwarte borstel. Zij kregen toen het idee om kleur in kwaliteitsborstels te brengen. De borstels van Rock & Ruddle, topkwaliteit borstels met een opvallend design en kleur, waren een feit.

brushes-pile

De haarborstels zijn gemaakt van echt varkenshaar met een nylon kern om eventuele klitten te ontwarren. In varkenshaar zitten microscopisch kleine schubbetjes die het natuurlijke talg en oli√ęn van de hoofdhuid opnemen en daarna verspreiden door het haar. De borstels liggen lekker in de hand, borstelen goed en zien er geweldig uit.

In april wordt een aantal nieuwe borstels in de ‘Miss Daisy & Molly’ serie gelanceerd. ‘Miss Daisy’ met haar Union Jack tas en haar hondje ‘Molly’. De namen van Miss Daisy en haar hondje Molly zijn niet geheel toevallig gekozen: de dochter van Jackie Ruddle heet namelijk Daisy en Molly is de naam van het hondje van Alexandra Rock. Te leuk!

Packshot

Rock & Ruddle¬†borstels zijn¬†in verschillende prints in een klein (‚ā¨ 34,75) als groot (‚ā¨ 44,75) formaat oa bij¬†skins.nl,¬†soaponlinestore.com¬†en¬†johnbeerens.com verkrijgbaar. Daarnaast zijn er twee baby borstels te koop, met zachter gebleekt varkenshaar (‚ā¨ 34,75).

Dr.PAWPAW-highres

Dr. PawPaw
Dr. PawPaw is een verzorgende cr√®me met natuurlijk gefermenteerde papaja (pawpaw), olijfolie en Alo√ę Vera olie. Papaja wordt gezien als de ‘Holy Grail’ want is rijk aan vitamines, mineralen en antioxidanten, die een droge en strakke huid verzorgen, voeden, verzachten en repareren. Een echte multitasker; ¬†voor droge gebarsten lippen, ruwe en droge plekjes op de huid zoals hielen en ellebogen, om pluizend haar in bedwang te houden en het verzorgen van je haarpunten, voor het verzorgen van nagelriemen, verzachten van luieruitslag en om je wenkbrauwen in model te houden. Echt zo‚Äôn tubbetje dat iedereen moet hebben.

Dr.PAWPAW - Peach Pink (highres)

 

Dr.PAWPAW - Red (highres)Dr. PawPaw is er nu ook in twee gekleurde versies: Pink Peach & Ultimate Red. Deze nieuwe versies zijn qua product identiek aan de Original in de gele tube, alleen is er een mooie subtiele kleur aan toegevoegd. Perfect voor het verzorgen van je lippen of als highlighter!

Dr. PawPaw Yellow Pink Red

Dr. PawPaw (‚ā¨12,95) is oa bij¬†Soaponlinestore.com¬†en¬†johnbeerens.com¬†te koop.

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *