HOT NEWS: H&M CLUB

H&M lanceert op 31 maart de leukste fashion club van Nederland: de H&M Club. Je wordt via één simpel sms’je lid en vanaf dat moment spaar je punten bij elke H&M-aankoop die je in de winkel én online doet. Met deze punten spaar je voor flinke kortingen, maar nóg leuker: H&M Club leden kunnen hiermee ook toegang krijgen tot fantastische designerevents in New York of Parijs, aanwezig zijn bij fotoshoots voor H&M campagnes van topmodellen op tropische locaties, of rondleidingen krijgen in productielanden!

H&M Club is een digitale klantenkaart en wordt in de H&M-app geplaatst. Voor elke uitgegeven euro wordt 1 punt gespaard. De punten kunnen worden ingewisseld voor aanbiedingen die wekelijks veranderen en die alleen gelden voor H&M Club leden. Maar je kan de punten dus ook inruilen voor toegang tot exclusieve en speciale events in binnen- en buitenland. Omdat H&M internationaal opereert, zijn de meest fantastische ervaringen mogelijk te maken voor H&M Club-leden. Sportfans kunnen zich bijvoorbeeld inschrijven voor een persoonlijke tennisclinic van Thomas Berdych in Zweden, en fashionista’s kunnen sparen voor exclusieve toegang tot het lanceringsfeest van de volgende gastdesigner van H&M en als eerste ter wereld tussen de internationale celebs de designercollectie shoppen.

Voor wie zich afvraagt hoe de kleding van H&M wordt ontworpen, is er ook goed nieuws. Vanaf de lanceringsdatum kan je sparen voor een volledig verzorgde reis voor twee personen naar Stockholm, inclusief een rondleiding langs alle designafdelingen van H&M’s hoofdkantoor.

Aanmelden voor de club is gratis en gebeurt door (vanaf 31 maart) een sms te sturen naar 7777. De H&M app moet op je smartphone geïnstalleerd zijn. Na aanmelding en het verifiëren van je gegevens krijg je meteen 50 welkomstpunten, ben je lid van de leukste fashion club van Nederland en profiteer je van aanbiedingen en fashion inspiratie die nergens anders verkrijgbaar zal zijn.

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *