FILORGA NEWS

Voor diegenen die de anti-ageing producten van Filorga nog niet kennen en nooit hebben geroken – kan me het bijna niet voorstellen als je Marvelousz volgt, want ik schrijf er regelmatig over 🙂 – is het zo jammer dat er (nog) geen geur-app bestaat. Want die geur, dié geur! Echt elk product ruikt zo heerlijk naar diezelfde signature geur. Maar niet alleen de geur maakt deze twee nieuwe pareltjes de moeite waard.

Oil Absolute
Op dit nieuwe anti-ageing elixer ben ik verliefd. Na de vakantie ben ik deze olie in de avond gaan gebruiken, zodat de ingrediënten in de nacht goed hun werk kunnen doen. Je huid wordt in 30 dagen als het ware gereactiveerd. Het uit onder meer camelia-, buriti- abrikoos- en jojoba-olie en Eternal Amber bestane elixer voedt je huid, gaat rimpels oneffenheden, verslapping, pimentvlekken en dofheid tegen. Zodra je de olie op je huid (en hals) hebt gesmeerd, glanst je huid en dat zie je zelfs de volgende ochtend nog.

Je brengt met het pipetje 3 druppels aan in je hand en je wrijft je handen tegen elkaar om het elixer op te warmen. Je drukt je handen tegen je hals aan en werkt dan naar boven toe over je gezicht naar je voorhoofd. Daarna maak je zachte knijpbewegingen met je vingertoppen van het midden van je gezicht naar de buitenkant toe. Daarna strijk je met je handen van het midden van het gezicht naar buiten.

Oxygen-Peel
Je lichaam bestaat voor 62,5% uit zuurstof en een cel kan maximaal 3 minuten zonder zuurstof. Onze huid heeft zuurstof nodig om energie te maken, die onze celmetabolisme in stand houdt en onze huid vitaal houdt. En daar heeft Filorga deze Oxygen-Peel lotion voor bedacht om onze huid die last heeft van luchtvervuiling, stress, vermoeidheid een handje bij te helpen. Het bevat oa een concentratie van 6% glycolzuur, citroenzuur en amandelzuur om natuurlijke exfoliëringsproces van je huid te versnellen. Hyaluronzuur en het signatuur complex NCTF van Filorga hydrateren je huid en het Oxygen-Captor-complex verbetert de zuurstof verdeling tussen de cellen.

Zodra je de lotion in de avond op een gereinigd gezicht en hals – twee pompjes op een watje – aanbrengt, merk je meteen dat het wat met je huid doet, het tintelt een beetje en je gezicht begint te glanzen en voelt zacht aan. Daarna breng je je nachtverzorging aan. De Oxygen Peel zorgt dagelijks voor een nieuwe huid en gaat rimpels, grove poriën tegen en zorgt voor een egale teint.

De Oil Absolut (€119) en de Oxygen-Peel (€29,90) zijn bij Ici-Paris te koop. 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *