OENOBIOL UPDATE

Even snel een fotootje maken om jullie te laten zien dat Patti en ik de pillen van Oenobiol ook echt slikken, eindigde in miljoenen – oh nee, die kan echt niet…ik kijk scheel, die rimpels, waar is de foto ook weer voor?!?, moeten we toch echt geen make-up opdoen en een filter gebruiken, nee dus! – selfies en zoals je je kan voorstellen de slappe lach. Maar goed we hebben er 1 en nu willen jullie vast ook weten wat onze ervaring is en of die pilletjes echt werken.

Waarschijnlijk heb je een aantal weken geleden hier gelezen dat Oenobiol ook in Nederland bij Etos te verkrijgen is. Deze plantaardige beauty supplementen, die in Frankrijk al jaren een hit zijn, zijn naast gezonde voeding en sport een goede aanvulling op je gezondheid. En ze claimen dat je je na het slikken goed voelt en je er nog beter uitziet. Op ieder doosje Oenobiol staat aangegeven dat je de supplementen een langere tijd (liefst 3 maanden) moet slikken voordat je resultaat ziet. Dat komt omdat je lichaam een tekort altijd eerst aanvult bij de belangrijkste organen. Een mooie, gezonde volle bos haar vindt je lichaam namelijk niet zo belangrijk (wij dus wel). Dus gaan bij bijvoorbeeld ijzer- en zink-tekorten de aanvullingen eerst naar je vitale organen. Als die tekorten zijn opgelost, is pas je haar aan de beurt en daar gaat dus een aantal maanden overheen. Daarnaast is het goed om te weten dat je het overschot van de in water oplosbare vitamines, zoals B en C, uit plast, dus een overkill is bij deze vitamines niet mogelijk. Bij andere vitamines en mineralen kan wel sprake zijn van een ‘opstapeling’, dus let daar wel even op als je ook nog andere supplementen slikt, want dat is niet goed voor je gezondheid.

Patti is begonnen met de paarse ‘Relax’ pillen en ik met de gele ‘Jonge huid’. De pillen zijn niet te groot, glad en smaken niet vies. Je slikt ze makkelijk 1 keer per dag tijdens een maaltijd met wat water door, maar ik heb natuurlijk even ‘geproeft’ om jullie te kunnen vertellen dat ze niet vies zijn 😉

Oenobiol: ‘De formule van Skin Support Relax is speciaal ontwikkeld om de huid van binnenuit te voeden zodat deze tijdens drukke en stressvolle periode mooi straalt. Dag na dag wordt de huid van binnenuit gevoed en gehydrateerd waardoor de huid zichtbaar zachter, gladder en soepeler is’. De formule is samengesteld uit onder andere lavendelolie, magnesium, Q10, en 100% ADH van Vitamine B1, B3, B5, B6, B12, biotine, foliumzuur, vitmamine C en E. Patti: ‘Ik heb de Oenobiol Relax pillen twee maanden geslikt. Qua lijntjes etc is er niets veranderd maar dat belooft Oenobiol ook niet. Maar een stralende huid tijdens drukke of stressvolle periodes, ja, dat is wel waargemaakt. Ik heb normaal altijd wel oneffenheden in mijn huid, maar de laatste weken is mijn huid verbazingwekkend rustig terwijl er juist de afgelopen periode stress in overvloed was. Toeval? Met ingrediënten als magnesium, lavendelolie, vitamine B en Q10 denk ik van niet. Ik blijf deze fijne paarse pilletjes dan ook nog zeker een tijdje doorslikken’.

Oenobiol:‘De formule van Skin Support Jonge Huid is speciaal ontwikkeld voor het behoud van een soepele en stralende huid. Dag na dag wordt de huid van binnenuit gevoed voor het behoud van een jong uiterlijk. Skin Support Jonge Huid helpt bij het behoud van de elasticiteit van de huid, dankzij de combinatie van visolie, collageen (voor je gezicht en je lichaam), vitamine D, E en C’. Na een week of 4 merkte ik dat mijn huid glanst en er best wel oké uitziet – maar de rimpels zijn niet verdwenen hoor, dat zou toch wat zijn 😉 – , ondanks de afgelopen stressige periode. Ik dacht eerst dat het nog van de vakantie kwam, maar we zijn al meer dan 6 weken terug, dus dat kan het zeker niet meer zijn. Ik ben geen fan van foundation, maar zonder glanst mijn huid ook, zeker als anderen vragen welke make-up ik op heb :). Ik denk dat het een combinatie is van de juiste huidverzorging (ik ben fan van gezichtsolie in de avond, afgewisseld met nachtmaskertjes), zo gezond mogelijke voeding en de juiste supplementen. Door de collageen, visolie (300mg) en vitamine D (400% ADH) blijf ik deze pilletjes slikken, wat dit heeft je lichaam sowieso nodig. Daarnaast is het fijn om te weten dat je verschillende Oenobiol supplementen naast elkaar kunt gebruiken. Dus ben erg benieuwd of de Veerkracht supplementen voor mijn haar net zo goed gaan werken.

Omdat onze eerste kennismaking met Oenobiol positief is bevallen, gaan wij nog even door met testen. Patti neemt de Boost -400KCAL (ze wil ietsje afvallen) en de Silhouette Support Energie voor haar rekening en ik ga voor Veerkracht (gezond haar) en de AutoBronze Teint (bruin zonder zon, dat zou toch mooi zijn?). Dus over een paar weken houden we jullie natuurlijk weer op de hoogte. Wij zijn in de tussentijd heel benieuwd welke Oenobiol supplementen jullie slikken en wat jullie ervaring is, laat je het ons even weten?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *