ADVENTSKALENDERS VAN THE BODY SHOP

Ook kerst is en wordt voor ons nooit meer hetzelfde ?  Toch wil ik je deze december tip niet onthouden. Het is pas begin oktober denk je misschien…maar deze geweldige beauty adventskalenders zijn nu al in de winkel en online verkrijgbaar. En ik zou niet willen dat je ernaast grijpt, want deze The Ultimate wil jij ook (of als cadeau geven), trust me. De drie verschillende, vrolijk geïllustreerde kalenders boordevol met de fijnste, crueltyfree, natuurlijke beauties hebben allen ook nog eens een mooi verhaal.

The entry advent calendar

Maya wandelt door de kleurrijke straten van Brighton, waar The Body Shop in 1976 is opgericht, met een stapel cadeautjes. We ontdekken dat Maya de cadeautjes niet onder haar eigen kerstboom legt, maar doneert aan een lokale vrouwenopvang of hulporganisatie. Deze beauty kalender (€50) bevat 24 kleine verrassingen om je lichaam van top tot teen mee te verfrissen, scrubben en verwennen: lip butters, hand creams, body butter en shower gels.

The classic advent calendar

Studente en milieuactiviste Erika fietst door Brighton. Ze is opgetogen, want ze heeft net het jaarlijkse Christmas Jumper Championship gewonnen. Haar winnende outfit heeft ze zelf gemaakt van gerecycled materiaal. Deze beauty kalender (€90) bevat 25 full size- en miniverrassingen, zoals mini face masks, een fullsize Banana haircare duo en Almond Milk & Honey Body Butter.

The ultimate advent calendar

Leia is een real-life superhero. Ze strijdt al jaren voor genderrechtvaardigheid en loopt altijd mee in de Brighton Pride met haar befaamde megafoon. Met kerst brengt ze haar buurtgenoten samen om een glimlach op hun gezicht te toveren. Ze geven elkaar dan cadeautjes en versieren samen Leia’s kerstboom. Deze ultieme ‘Make it real together’ beauty adventskalender (€130) mocht ik ontvangen (dank @The Body Shop) en bevat 25 (full size) beauty favorieten en nieuwe producten. Ik kon me niet beheersen (de rest echt pas vanaf 1 december) en heb drie doosjes, met inspirerende tekst geopend – het zuiverende Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask, Pink Grapefruit shower gel en de verkwikkende Drops of Youth Concentrate – waar ik erg benieuwd naar ben.

Mooi
In tijden van crisis neemt ongelijkheid toe en raken mensen uit kwetsbare groepen sneller geïsoleerd. Daarom doneert The Body Shop deze kerst (van 1 november tot en met 31 december 2020) een deel van elke aankoop aan organisaties die zich inzetten voor vrouwen die het hardst zijn getroffen door de schaduwcrisis van Covid-19, zodat zij zich weer veilig en geborgen kunnen voelen. In Nederland werkt The Body Shop deze kerst samen met Fier die slachtoffers van huiselijk geweld opvangt en behandelt. Zo draag je bij aan een nieuw opvangcentrum waar deze slachtoffers van geweld, uitbuiting en misbruik, opvang, hulp en bescherming krijgen. Een plek waar zij een veilig onderkomen vinden en kunnen werken aan hun toekomst.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *