BEAUTY KITCHEN UPDATE

Net als iedereen, was jij vast ook je handen ontelbaar keer per dag. Maar dat ga je wel merken, dus na iedere keer 20 seconden (Vader Jacob, Happy Birthday etc.) is het verstandig om je handen in te smeren met een hand-of bodylotion, gel, buttter of cream. Tip: smeer ook je handen voordat je gaat slapen in, zodat ze ‘s nachts kunnen herstellen. Dus blij toen ik deze 100% natuurlijke, vegan en duurzame Beauty Kitchen producten in vrolijke kleurtjes van MVPR. ontving. 

De Citrus Burst Body Cream (€9,99) is een lichte hydraterende bodylotion op basis van sheabutter en aloë vera. Met de zachte lekkere geur van grapefruit, sinaasappel en citroen.

De schuimende Fragrance Free Hand Wash (€8,99) bevat o.a. biologische kokos en zonnebloemolie en droogt je handen niet uit. Dus ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid. De hand wash ruikt licht naar olie, maar wil je toch dat de handzeep een geurtje heeft? Dan kan je een paar druppeltjes etherische olie toevoegen.

De royaal schuimende Botanic Bliss Body Wash (€9,99) droogt je huid ook niet uit en ruikt naar rozemarijn, may chang en eucalyptus. De gel is reinigend en voedend door de kokos- en zonnebloemolie.

Ben je meer van de zeep? Hun Soap Bars (€5,49) schuimen licht en drogen je huid niet uit en ruiken lekker naar citrus, mint of zijn geurloos. Dus fijn voor dagelijks gebruik in de badkamer, keuken of onder de douche. En de verpakking is plasticvrij en daardoor zero waste.

Alle producten zijn online en in de winkels van Holland and Barrett te koop. En als je de lege verpakking inlevert, ontvang je als bedankje 200 Passie punten.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *