WINTER SKIN PROTECTION

Voel je de koude wintermaanden ook terug op je huid? Trekkerig, droog en misschien wel rode plekjes? Dan heb ik DE oplossing voor je: deze twee fijne, heerlijk ruikende Babor winter beauties. Want hun Skin Protect lijn beschermt je huid tegen droge verwarmingslucht, ijzige temperaturen én huidveroudering.

Skinovage Protect Cream
Deze limited edition crème (€50) smeert makkelijk uit en trekt snel in, zonder een vettig laagje achter te laten. Je merkt meteen dat het iets met je huid doet. In de crème zit Cichoreiwortel-extract, dat belangrijke barrièrefuncties van je huid hertelt en het gebrek aan licht compenseert doordat het een met vitamine D vergelijkbaar effect heeft. Sheabutter en macadamia notenolie maken je huid weer soepel, minder trekkerig en rood. Algenextracten beschermen samen met alpine stamcellen tegen door het milieu veroorzaakte huidveroudering. En de creme bevat ook de werkstof Osmotec; deze herstelt het osmotische evenwicht van de huidcellen, zodat de werkzame stoffen beter kunnen worden opgenomen. Kortom een heerlijke creme die je de winter doorhelpt.

Rejuvenating Face Oil
Alleen al voor die heerlijke geur moet je deze gezichtsolie (30ml €50) echt proberen. De lichte, verzorgende olie herstelt met behulp van roosextract het lipidenevenwicht van je huid. Daarnaast verbetert het de natuurlijke beschermingsmechanismen tegen schadelijke milieustoffen en vrije radicalen. Sheabutter en macadamia notenolie maken je huid weer soepel, minder trekkerig en rood. Je hebt maar een paar druppeltjes nodig en ik gebruik de fijne olie s’ avonds, zodat je met een zacht, gezond glanzend huidje wakker wordt. Alleen een beetje jammer, Babor, dat deze olie ook een limited edition is 😉

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *