BLACK LUSTER MASK

Oh jongens, dit masker! Ik kan het natuurlijke Black Luster Mask van Milky Dress echt IEDEREEN aanraden. Je verwijdert het van je gezicht met een MAGNEET (onderaan filmpje!) dus geen water geen troep, het ruikt onwijs lekker zepig én je krijgt er zo’n mooie, schone, gladde, glanzende, rozige huid van. Echt ?

Dit masker zou ervoor zorgen dat al het vuil en onzuiverheden door de magneet uit je poriën wordt gelift. Daarnaast zou het masker je ook weer een mooie gezonde glow geven, de bloedcirculatie in je gezicht verbeteren en je huid weer in balans brengen. En het zou ook nog eens anti-aging werken en als je last hebt van acne, vermindert dit ook. Klinkt allemaal erg goed, maar wel veel beloftes voor zo’n potje, vind je ook niet? Maar echt, dit masker maakt het allemaal waar (de acne weet ik alleen niet). Het Black Luster Mask bevalt 24 verschillende soorten mineralen, waarvan 12 mineralen wereldwijd alleen in de Dode Zee te vinden zijn, die je huid soepel en elastisch houden. Ook zitten er diverse soorten oliën in die voor balans van je huid zorgen. Je mag het masker 1 à 2 keer per week gebruiken.Milky Dress
Ik had voor dit masker nog niet van dit Zuid-Koreaanse merk gehoord. Het blijkt dus een beautymerk dat zich volledig richtte op whitening producten; producten die de huid lichter maken door het gebruik van natuurlijke ingrediënten. Om ook in Europa en Amerika voet aan land te krijgen, hebben ze hun collectie uitgebreid met brightening producten; producten die je huid verhelderen en laten stralen. Zo blijf je je (zongebruinde) huid behouden, maar met die frisse, gezonde glow. “Ons merk helpt je de droom te realiseren van een huid die zo zacht, helder en gezond is als dat van een baby.”

Hoe gebruik je het masker?

  1. Het masker wordt geleverd met een spatel, waarmee het product over het gezicht te verdelen is. Houd daarbij de wenkbrauwen, ogen en mond vrij.
  2. Laat het product ongeveer drie tot vijf minuten zitten, zodat het vuil en onzuiverheden kan verwijderen.
  3. Wikkel vervolgens een tissue of huishoudfolie om de magneet en houd dit op korte afstand van het gezicht. De magneet lift het masker voorzichtig van de huid zonder de huid aan te raken.
  4. Overtollig product (olie) kan in 1 tot 2 minuten in de huid gemasseerd worden. Na gebruik blijft de huid soepel en zijdezacht achter.

Wat vind ik ervan?
Alleen al de sensatie om het masker met een magneet te verwijderen. Het masker breng je aan met een spatel en dat is even oefenen. Vind het met mijn vingers altijd handiger, maar dat is geen goed idee. Het masker laat zich dan namelijk niet makkelijk uitsmeren, vandaar de spatel, en is met alleen water niet van je vingers te verwijderen.
Zodra je het masker aanbrengt, voel je dat het wat met je gezicht doet, het wordt warm. Na een minuut of 5 (eerst even voor jullie foto’s gemaakt) kan je het masker verwijderen. Overigens blijft het masker zacht. Ik dacht dat door de klei het hard zou worden, maar nee. Zorg ervoor dat je een stevige tissue gebruikt (of 2) en dan kan de fun beginnen. Het zwarte masker wordt door de magneet van je huid gezogen (voel je niets van) en is zo gaaf om te ervaren. Mijn tissue was al snel vol en dan is het handig om een nieuwe om de magneet te plaatsen. Mijn tissue werd doordat het filmpje (hieronder, druk even op het pijltje) gemaakt moest worden iets te vol en scheurde. En dan is het masker lastig van de magneet te verwijderen, maar een beetje gezichtsreinger deed wonderen 🙂
Als het masker is verwijderd, blijft er een laagje ‘droge’ olie achter wat je over je gezicht masseert. Ik zag dat mijn huid echt goed doorbloed was en meteen een mooie glans had en je huid voelt super zacht en schoon. Het warme, schone gevoel bleef nog wel uren aanwezig en zelfs twee dagen later heeft mijn huid nog steeds die glow. Echt, ik ben fan!

Het masker bestel je voor €75 via Esthetichealth.nl en is elke euro waard. Tip: als je even googelt komen er ook goede aanbiedingen voorbij 😉

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *