DRESS THAT BODY

Vroeg jij je vanmorgen ook weer af wat je aan moest doen? Een jurkje is vaak de eenvoudigste en stijlvolste oplossing. Wat misschien iets lastiger is, is om te kiezen welke jurk het meest flatterend is voor je lichaam. Ik las gister (op Instyle) deze 4 handige jurkjes-stijlen tips, zodat je weet welke stijl jij in de uitverkoop kan gaan scoren 😉 

Accentueer je slanke taille

Wat meer loszittende jurkjes die zachtjes je rondingen volgen en je taille laten zien. Zoals de wikkel-jurken (Diane von Furstenberg!), uitlopende jurkjes, shirtdresses en lange jurken met een riem. Kies voor soepele stoffen en een open halslijn voor een afslankend effect.

Om je rondingen te accentuerenDraag hoge halslijnen om je buste te accentueren en details op je taille zoals zoals riempjes en ruches.

Om de aandacht van je taille af te leidenLijkt me logisch; jurken die niet je taille accenturen, maar meer je benen. Zoals subtiele, wat kortere A-lijn jurken.

Voor de juiste balansWil je juist de aandacht van de onderkant (heupen, billen en benen) afleiden? Ga dan voor strapless, off-the-shoulder jurkjes, of wikkeljurken.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *