GOLDEN TONYMOLY

Als je Marvelousz een beetje volgt, weet je dat ik een tijdje geleden al kennis heb gemaakt met slakkenslijm beauties. Want als een slak met zijn slijm zijn eigen huisje en huid kan repareren, moet het toch ook onze huid herstellen? Ja, dus! Het Koreaanse Tonymoly (je kent dit beauty merk vast wel van die geweldige verpakkingen bij Ici Paris XL) gaat zelfs een stapje verder. Maandenlang worden slakken die voor het slijm zorgen, gevoed met gouden groene thee. De afscheiding die deze slakken produceren wordt 365 dagen gefermenteerd. Een combinatie van groene thee, goudwater en slakslijmfiltraat vormt de basis van de nieuwste verzorgingslijn van Tonymoly: Ferment Snail.

De unieke ingrediënten in de slijmafscheiding van deze slakken zorgen voor een ultiem herstel van onze huid en voorkomen huidveroudering, rimpels en pigmentvlekken. En dan ziet de ‘gouden’ verpakking er ook nog eens heel erg mooi uit, ik ben verkocht 🙂Inmiddels weet je vast ook wel dat ik een lipbalm-addic ben. Dus toen ik dit potje ontving 🙂 De kleurloze gel smeert heel makkelijk uit, heeft een fijne lemongeur, hydrateert en geeft je lippen een mooie zijdeachtige glans. De Timeless Ferment Snail Lip Treatment (€13,45) bevat naast het slakkenslijm o.a. allantoïne – wat de huid van je lippen beter bestand maakt tegen irriterende invloeden van buitenaf, glycolzuur, wat de hyperpigmentatie verlicht en de teint egaliseert. Daarnaast wordt de huidelasticiteit verbetert door het collageen. En zeker met dit koudere weer hoort deze lipbalm ook in jouw tas thuis.

Get the GlowEn dan dit golden serum! De Timeless Ferment Snail Essence (€59,95) bevat een combinatie van voedingsstoffen die zorgen voor hydratatie, bescherming en herstel van je huid. Met natuurlijke ingrediënten als slakslijmfiltraat en goudgegiste groene thee zorgt het serum dat de elasticiteit en vochtbalans van je huid wordt versterkt. Als kers op de taart ontstaat er door het whitening-effect (niet te verwarren met het lichter maken van de huid) een zichtbare vermindering van pigmentvlekken. Het resultaat? Een gezonde, jonge en stralende huid en wie wil dat niet? De gelachtige emulsie voelt lekker fris aan en heeft een heerlijke, zachte lemongeur. Je brengt een ruime hoeveelheid van de Swirl Essence (in de ochtend en avond) aan op je gezicht en nek en masseert het zachtjes in met je vingertoppen. Blijf masseren tot het volledig door je huid is opgenomen. En jaaa, meteen een gezonde, glanzende huid als resultaat!

Vergelijkbare berichten

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *