ARUBA ALOE

Heb ik vorige week toch kennis gemaakt met Aruba’s best bewaarde beautygeheim dat al 125 jaar bestaat en nu ook bij ons verkrijgbaar is. Aloë vera staat al eeuwenlang bekend om haar geneeskrachtige eigenschappen. Het zit boordevol vitamines en mineralen die je huid een oppepper geven en is de beste moisturizer die er is! Pure Aloë vera is dan ook wat Aruba Aloe verwerkt in haar verzorgingsproducten, vers vanaf de plantages op Aruba.

Al sinds 1840 zijn de Aloë vera planten op Aruba te vinden. De werking en het effect van de plant op de gezondheid werd al snel omarmt door de inwoners en heeft een grote invloed gehad op het eiland en zijn bewoners. Je ziet de plant het zelfs terug in het wapen van Aruba. In 1890 werden letterlijk de eerste aloë vera planten uitgezet in de wijk Hato en was de oprichting van Aruba Aloe een feit. Daarmee is het het oudste Aloë vera bedrijf ter wereld en een van de eerste en weinige bedrijven die Aloë vera huid- en haarverzorgingsproducten op eigen bodem cultiveert, oogst, produceert en verpakt. De bladeren worden direct na de oogst verwerkt om de rijke en krachtige voedingsstoffen van de Aloë vera gel te behouden en niets van het heilzame effect te verliezen. Alle Aruba Aloe producten (gezichts-en body care, zon, haar en douche) worden gemaakt met 100% pure en verse Aloë vera.

De Special Care Lotion is dunne hydraterende lotion voor je huid en bevat vitamine E, pure Aloë vera en Jojoba olie die je (droge en geïrriteerde) huid voedt en zacht en soepel houdt. De Ultra-Intensive Crème is een iets dikkere en zachte crème voor de droge, geïrriteerde of gevoelige huid. De crème bevat een hoge concentratie pure Aloë vera gel, Jojoba- en kokosolie. Het verlicht jeuken en kalmeert de huid bij lichte zonnebrand en lichte brandwonden. Vervaagt kleine littekens en hydrateert de droge en beschadigde huid. Echt een must-have in ieder gezin 🙂 En de Vitamine E Skin Care Gel is een lekker ruikende olievrije gezichtsgel met pure Aloë vera gel, vitamine E, die snel intrekt en je huid hydrateert en verzorgt. Tip voor je hubby, deze gel is ook ideaal voor na het scheren. De producten (vanaf €18) bestel je handig online via Aruba Aloe.

Vergelijkbare berichten

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *